napae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Giden var mı veya bugün gidecek olan? Biletix 11/02/11 -------- Uffie live Scanners live 3D Disco live The Villagers live Up Up and away live Gooseflesh live Low Earth live 2GET4 12/02/11 -------- Trentemoller Timo Maas feat. Santos "Mutant Clan" 5 decks show Isoleé live Alic M7D live Midose live Avilo live Avalanche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Dün güzel miydi, gitmediğime pişman olur muyum çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ekşi partisi sarmazsa ben gidicem bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 idare eder. Bugune biletim var ama gitmicem ben galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gidebilirim ama emin değilim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sokak akar... indigoda da bonmod falan. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Trentemoller dj set olduğu için çoğu insanın gitmediğini biliyorum ben, ben de dahil. İkinci gün giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bir anda karar değiştirip fasıl masasına aktık biz. alakasız :s ama djset olması kötüydü, gidilirdi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar