EmilyDickinson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Esim 1 senedir vucut gelistirme yapiyor ve bugun oxandrolone kullanmaya basladi . Gunde 50 mg kullaniyor. Bende dogal olarak endiseleniyorum, kendisi bu tip steroidin bir yan etkisi olmadigini soyluyor ama benim okudugum bazi sitelerde 10 mg'in uzerindeki dozlarda ciddi karaciger hastaliklarina yol acabildigi yaziyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar bildiklerini paylasabilirlerse sevinirim. Birde oxandrolone testesteron uretimini azaltir mi? Bu tip steroid kullanimi esnasinda hamile kalmak mumkun mudur? Eger mumkunse bebek uzerinde ne gibi etkisi vardir? 3 bacakli, 4 kollu olmasinda cocugumuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 anavar en az yan etkisi olan hap seklinde biliniyor ancak, steroidlerin genel yapisi itibari ile testeron uretimini kesebildikleri bir gercek, avanar icersindeki 17aa lik bir nesne karaciger icin bir tehdit olarak gorulebilir, cocuk icin etkisini bilemiyorum acikcasi. avanarin kas kutlesi artimina bir etkisi pek yok genel olarak sekillenme ve yag yakimi olarak kullaniliyor. cocuk dusunuyorsaniz riske girmeye gerek olmadigini dusunuyorum, illaki alacaksa karaciger icin koruma saglayan bazi haplar bulunuyor vs. yabanci steroid sitelerinde daha cok bilgi bulunabilir. esinizin yasi kac ornegin, genelde bu soru cok onemli egerki 25 yas altinda ise steroid kullanilmasi gereksiz gibi gorunuyor cunku genel anlamda steroidler buyume hormonu ve testesteron nesnelerini vucuda suni olarak vermekteler, 25 yas altinda zaten masallah erkeklerde bu konuda bir sikinti yok, ayrica 1 senelik vucut gelistirme sporu sonrasinda steroid gibi nesnelerin kullanilmasi anlamsiz imis. daha cok 5 sene vg den sonra vucut artik daha fazla gelismiyorsa oneriliyor. doktor kontrolunde (pro bodyciler ornegin) kullanildiginda 3 bacakli 4 kollu bebekler sahaya cikmamislar, bir cok vg cinin cocugu bulunuyor ancak tabii doktorlari ve bu isle ilgilenen ekipleri var. anavar yerine (kullanim olarak yag yakimi dusunuyorsa eger, cunku kas kutlesi ile ilgili bir kazanci olmayacak) yag yakim haplari (lipo 6 black ornegin) veya gecenlerde kullandigim (ama birakinca aldigim 2 kilo) clenbuterol kullanabilir gibi. 2 kilo verdim 3 haftada ama birakinca geri geldiler. bu isin kolaya kacma yonu malesef yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 evli erkeklerin bir yerde durmasi gerekiyor zaten. Adam gibi ic proteinini, beslenme duzenini ayarla, her gun duzenli spor yap. yeter.. ayrica "ben daha olmedim" demek icin artik cok gec. oyun bitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ustume gelme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar