Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Şimdi arkadaşlar 3 tane domain var elimde ve bir domainimi tumblrın verdiği ipye yönlendirdim. geri kalan ikisini de tumblra kaydettiğim domainime yönlendirdim. sorun bu iki domainde. dün yapmıştım bu işlemi, bugün godaddye baktığımda ok yönlendirildi gözüküyor fakat chromea yazdığım zaman Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): The operation timed out. diyor. 72 saate kadar bekleme muhabbetinden mi kaynaklanıyor. acaba diyorum yanlış mı yaptım ya da nereyi yanlış yaptım. o iki domaini bir hostinge koyup meta taglarıylamı yönlendirmeliydim. hostingim var fakat bu işlerin hostingsiz de olması gerekiyor bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ipconfig /flushdns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ııh olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 nslookup bak bakalım doğru ip adresini mi çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 FW edilmis olacagindan muhtemelen nslookup ile duzgun sonuc alamayacaktir. Adresleri buraya yazman daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Eğer dns yazmayıp forward kullandıysan burdan buyur: http://forum.paticik.com/read.php?5,5212497,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Oha ya freesoccer yüzünden tüm dnsleri banlamak nedir :D neyse hostinge yönlendirdim ordan meta refresh yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar