elesso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Eşimin kardeşinin ekran kartını yenileyeceğiz napsam bilemedim. Eski ekran kartı 2600 xt(pci-e) bunun çalıştığı psuya uygun fiyatı 300-400 lira civarı boyuda bunun sığdığı kasaya sığacak bir ekran kartı önerisi lütfn :) hediye yollıyacağız kargo ile, içimizde patlamasın uyumsuz olup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 o kart 300W ve yukarısında iyi çalışır.o bütçe bu psu'ya alınabilecek kart için fazla.400 liraya hem psu hemde ekran kartı değişse daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hangi kartı alacamki o paraya psu ile? 300w psuda hd6850 falan çalışmazmı :), çok stabil süper çalışması şart değil çalışsın yeter yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 abi kart yanar öyle bi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 simdi normalde 2600xt doneminin barzo kartlarindan, gayet de guc aci. o zmnlar icin 400-450w min kullanmasini tavsiye ederdim, min 16amper 12v rail ile. bu da su andaki tum kartlari karsiliyor. ama dedigim gibi normalde. psu nedir bilmeden tam olarak bisey soylemek zor. kart uzunluguna gelince, vendor a gore deigisr pcb uzunlugu, referans tasarim gayet uzun yalniz, o konuda da problem olacagini zannetmiyorum. yine de saglikli tavsiye icin makineyi bilmek lzm. =/ 6830, 6850 nin gideri var ama gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar