Eralp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 süperkahraman olayının modası geçti artık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 with the help of an old israeli man değilde with the help of an old israeli soldier olaymış verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 adamınbiri said: battal gazi'yi yapıp koysun biri he has ability to jump over castle walls, soldiers, towers etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Aynı anda 5 oku atarak 5 tane adamı öldürebilme özelliğini unutmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bi süper kahramanında anası babası yaşasın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://www.sinematurk.com/images/film/2079.jpg ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yavrum mikelaj be çocukluğumuzda az gaza gelip "nasıl atıyor lan bu pezeve.. bu kadar oku" diyerek çaışmadık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 DadashNik0F said: bi süper kahramanında anası babası yaşasın arkadaş., ailemi orclar öldürdü o gün bugündür süperkahramanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: bi de şuna da oy verin olm http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/af29cb5dd44836a894024d043aa8f4e7/154 his family was killed at the hands of Israeli soldiers adam müslüman beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 türk olanın tipi de türk olsaymış olurmuş aslında. adı vural kantar tipi kel Doug Heffernan filmi yapılsa da kesin o gıcık eleman oynar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Kantar ailesi vardı eskiden TRT'de Nöri Kantar falan. Kaynanalar dizisi. 55 sene falan sürmüştür berbat bir diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 abi onu bilmeyen yoktur diyeceğim de yaşlandık da biraz be.. bilmeyen olabilir. aynısını düşündüm ama.. kesin dedim babası nööri kantar'dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: pıhıhıh now, they are stuck together permanently, also forming a symbiotic connection, and can communicate telepathically. Additionally, Jose can now breathe underwater. His power is that he now has the power to control and manipulate oil hasan şaş? safasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: Bone said: süper kahramanların süper kaslı süper zeki süper süper süper olması bitsin artık. adam gibi bir güç üretilsin bu karakterlere. hep bi aile draması, hep bi genetik bilmem ne, hep bi gizli devlet örgütü vs. baydı yani.. ben buna verirdim swh.. adam istemiş, adama verdim tabii şunun çizgi romanı çıksa okurdum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bu da benim 5 dklık paint kahramanım http://i54.tinypic.com/bjbgcy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 APUAUHAUHAUHAUHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 arcane said: dasaaa said: pıhıhıh now, they are stuck together permanently, also forming a symbiotic connection, and can communicate telepathically. Additionally, Jose can now breathe underwater. His power is that he now has the power to control and manipulate oil hasan şaş? safasf AUAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://www.fightersgeneration.com/games/bg_juda.gif cakma juda yapip yollasma aynniz %100 kazanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Soran oldumu bilmem yorumları hızlıca geçtimde; Niye tayt? (cem yılmazın uzay yolu yorumları aklıma geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 abi ahahah sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 smarthan said: bu da benim 5 dklık paint kahramanım http://i54.tinypic.com/bjbgcy.png Yanlız ben uğraşsam bunu 3 günde yapamam dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu bayadır bi devam ediyor galiba geçen sene sonu görmüştüm galiba, ödül kısmını yanlış anlamışlar sanırım ama, çizgiromana falan dönüşmeyecek seçilen karakter, sadece limited figürü yapılıp sağasola verilcek bağış modunda, todd mcfarlane ile 1 gün geçircek bide poster alcak :p = Prize The selected design will be made into either an action figure or sculpture of which The Stan Lee Foundation will make a limited number to give away to specific donors of the Foundation. The winner will also be presented with an award by Stan Lee at Comic-Con San Diego 2011 and will spend a day with Todd McFarlane at his art studio production facility, Todd McFarlane Entertainment, Inc in Tempe, AZ. Travel and accommodation to San Diego and Tempe, plus tickets to Comic-Con will be provided for the winner. The top 100 highest voted submissions will receive a Prismacolor Premier Illustration Markers Set. The 20 highest voted submissions will also receive an official movie poster from one of the Marvel movies signed by Stan Lee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Klapaucius said: Kel ve göbekli bir arkadaştan saçlı ve kaslı bir adama mı dönüşüyor =) bi yerde okumuştum günlük insanın kendini o kahramanın yerine koyabilmesi önemli diye dsfdsvcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 smarthan, bir efsaneyi süperkahramanların arasına kattığın için tanrı katında yerin hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar