DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 zotac ZOTAC GeForce GTS 250 ECO, 1 GB, DDR3, 256 Bit, Ekran Kartı Bu ekran akrtınıa ldım, 8-pin Çift 6-pin PCI Express Güç Kablosu var içinde. ekran kartının üzerindeki zaten 8pinlik yuva ( alt 4 üst 4 pin ), fakat benim güç kaynağında ona girecek çıkış yok.Yeni güç kaynağı alıcam fakat bukez de diğer bileşenler(cdrom vs ) 4pinlik sadece.Nasıl bi güç kaynağı almalıyım var mı dönüştürücüleri bunalrın veya uyumlusu.500wattlık düşünüyorum heralde yeter bu ekran kartına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/ocz-fatality-550w.html?gclid=CKKRtLq0gKcCFdSFzAodMigTew Tavsiye ederim, kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yeni aldigin psu nedir? egeri 4+2 pcie cikisi varsa digerleri olmamasi gibi bisey soz konusu olamaz. ufak donusturuculerle baglanir onlar. standart bi psu da pcie disinda baglanamayacak kablo dusunemiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 korax saol tavsiyen için daha uygun fiyata bi güç kaynağı bakmam lazım:) Kharon psu zaten vardı.Ben ekran kartı aldım bugun, fakat psu nun pinleri ekran kartınınkilerden farklı olduğundan girmiyo, Ekran kartının yuvasında 4 alt 4 üst toplam 8pin var.Şimdi ekran kartı ve ara kablo var ekran kartıyla verilen.ara kabloda 3 tane uc var, birisi ekran akrtına giren 8li pin, çıkışları ise 3 alt 3 üst 6pinli , bunları psudan gelen kablonun uçlarıyla eşleştiremiyorum çünkü psudan gelen 4lü pin sadece okadar..Bende diyorum ki gibipte yeni psu mu alim 500wat, hai ekran kartınıda idare etsin.Yoksa döüştürücüfalan var mı.ara kablo olucak bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 KHaRoN said: ufak donusturuculerle baglanir onlar. söylemiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 1 dakka ne zamandan beri ekran kartına psu dan kablo takılmaya başlandı.Ben bayağı geri kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ohooo çık dışarı çık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 8 sene falan geriden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Zaybird said: KHaRoN said: ufak donusturuculerle baglanir onlar. söylemiş zaten. Gözden kaçırmışım, teşekkürler kharon, peki bu ekran kartı için 500w lık psu almama gerek va rmı, şuanda pc dekinin peak 350 , rated 300w ,500w lık alsamm mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 min 450w gibi bi gideri var g92 lerin. 500 garanti olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tamam teşekkürler 500w alim ozaman ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar