DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bir kum tanesinde zaman Sonsuz dakikalarin akışı Sadece küçük bir kum tanesinde Benim sana varişim onun ellerinde Tüm İsyanım Yakarişim ona Hiç beklenmedik bir anda Düşse Artik Yalnızlıktan SANA Bu Paylaşım hakkında yorumlarınızı Bekliyorum Saygilar D.D.[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yaa çok basit bir şiir gibi ama çok sevdim.güzel olmuş[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Çok süslemeli bir şiir olmadi ama Benimde hoşuma gitti Sizin de yorumlarınız bekliyorum Teşşekurler[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ]
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evet fazla mübalada yok ama sadeve hoş olmuş.[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yorumun için teşşekur ederim Daha fazla yorum bekliyorum arkadaşlar lutfen[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ]
Rightminded Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 arkadasım önemli olan siirleri süslemeden anlatılmak isteneni öz ama ahenkli anlatmak. Ve bence bunuda basarmıssın. Son olarak güsel olmus
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sanada tessekurler Gennelde bu yorumuna katılıyorum ama Bazen Süslenmiş Şiirlerin etkisi bi kat fazla oluyo Hem anlatılmak isteneni anlatıp hemde Başari ile süsleyince işte bence şiir o zaman tadını veriyo benim görüşüm bu Şiirim hakkında yorumlarınızı bekliyorum ve ilginize tekrar tekrar teşşekur ediyorum[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ]
Öne çıkan mesajlar