di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Selam, Diyelimki bir yerden kredi kartim ile CD Key aldim. CD KEy'i kullandim, sonra gittim bankaya itiraz edip odemeyi geri aldim. Ne oluyor boyle bir durumda ? Edit : Olay su bu arada; Offgamers denilen lanet yerden CD Key siparisi verdim. Gondermediler. Iptal edip baska yerden aldim. 2 gun sonra siparisiniz tamamlandi diye gonderdiler key'i. Refund istedim, yapmiyoruz kodu goruntulemissiniz dediler. E iyi dedim kullanmadim bu kodu. Gidin satin baskasina. Sonra yapin refund'i. Tamam inceleyelim edelim dediler, bir hafta bekledim. Az once yine durttum. Kodu goruntulemissiniz yok refund falan diye basa sardilar. Adamlara diyorum ki iptal ettim ben siparisi, iki gun sonra kod gonderdiniz, her sekilde sizin hataniz. Kodu goruntulemissiniz deyip camura yatiyorlar baska bir sey yapmiyorlar. Madem oyle diyerekten bu kodu birine hediye edecegim, ustune sikayet dilekcesi yazacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bir nevi dolandırıcılık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 BU yaptigina hipnalik denir diye mail gonderir blizz, iptal ederler heralde accu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Olayi da ekledim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kullanmadıysan kodu bankaya bildir ozaman odemeyi iptal ettirirsin. neticede kod kullanılmamıs vede sen siparisi iptal ettikten sonra gondermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bunlarin denyolugu yuzunden 10 gun kart gelmesini beklemek istemiyordum ama o kadar yokusa surdulerki isi, zarara girsinler istiyorum. Yokusa surmek bile degil, cakallik resmen. Paranin ustune yatiyor tipler bildiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bu arada neresi vardir oyun camiasinda bu adamlari rezil edebilecegim ? Oturup yazayim bir guzel neler olup bittigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bankaya başvur sen en temizinden. öyle rezil etmek falan bişeye yaramıyor. okudum "vay ibneler" dedim ama 2 hafta sonra işim düşse unutur alırım ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar