bassistgry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 arkadaşlar oyuna bugün başladım gittim cd sini aldım önce yüklediğim hata verdi patch çekemedim vs.. neyse şimdi oyunu indirdim oynadım hatta oynarken filanda indirmeye devam ediyor, ama asıl sorunum game code u aktif edemiyorum onun 30 gün süresini nasıl kullanıcam ?
Ethelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 https://accounts.eamythic.com/ adresinden login olup "Activate A Key" yazan tuşa bastığınızda kodu yazarak işlemini yapabilirsin.
bassistgry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 teşekkür ederim ama en son olarak ödeme seçeneklerini açınca işlemi bitirmeme izin vermiyor yani 30 gün deneme süresinden sonra pre paid le ödiycem ama benden direk pre paid kodu istiyor kendi boxından çıkanı kullanmam izin vermiyor
VVant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bende 30 günlük oyun süresini kullanamadım dediğin gibi üyelik alırken kredi kartı veya game kart seçeneklerini seçmedende üyeliği tamamlıyamıyorsun.yardımcı olursanız sevinirim
Öne çıkan mesajlar