zugaruk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Dual CORE T 3200 2,0 İŞLEMCİ 2 GB RAM 250 GB HDD HD 4500 İNTEL ONBORD EKRAN KARTI Windows XP Bir de warhammer ın yanında wow olsa? :D
marvella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bence yükle oyunu sonra sil yüklememek üzere warhammer bitti baslama emegine yazik zaten smdi baslasan seneye bugun anca millete yetisirsin tabi oyuncu kalirsa :D
zugaruk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Niye ki? :D yetişememeyi bi kenara bırakırsak, sadece warhammer olsa kaldırır mı? :D
zugaruk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yani kaldırmak değilde, iyi oynayabilir miyim? sürekli takılmasını istemiyorum.
marvella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 valla laptopda oynamak biraz zor bnm laptop 2048 ekran karti var paylaşimli guzel oynatiyo ama arada takilio cok kalabalik olunca oyun ama zaten suan o kadar kalabalik degil oyun in cin duel yapio :D eger ekran kartin 256 512 fln degilse oynarsin arkadasim ama israrla oynama diyorum:D oyun kötü oldugundan degil aksine oyun cok güzel ama en fazla lvl30 a kadar zevk alirsin lvl40 oldugunda 100 kisiden 99 u seni yatiracagindan ve bunun hic degismeyeceginden dolayi cok emek harcamamani öneririm..
zugaruk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben squig herder, bright wizard, witch elf, engineer, disciple of khaine denedim çok zevkli geldi oyun ayrıca oldukça insan vardı, ne biliyim ya denemek istiyorum :D bi deniyim, dediğin gibi olduğunda bırakırım :D yardım için teşekkür :D
marvella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yardimci olmadigima inaniyorum :d eger oynicaksan karak nornda basla en kalabalik ve aktif server veya azgal karakterler oyun yapisi cok güzeldir bende katiliyorum gel görki oyuna kapildiginda hayal kırıklıgı oluyor millet rr100 oldu setleri tamamladi ne zevki kaldi bilmiyorum suan lvl40 oynamaktansa lvl 20 daha iyi genede sana eglenceli oyunlar dilerim bol sans:d
zugaruk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 zaten azgal da destro, norn da order açtım :D şimdilik zevkli gidiyo umarım dediğin gibi olmaz :D öyle olursa aion a başlıcam :D
Öne çıkan mesajlar