senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Gençler selamlar, Kendimi tanıtayım, Senko'nun ev arkadaşıyım. Ben nalet bir iPhone 3Gs aldım, 3 gün alete versiyon yükleyebilmekle uğraştıktan sonra sonunda becerebildim fakat bu seferde aktivasyon lazım diyipduru ve çakal telefonu satan sim kardı almış içinden. Bana Orange sim kart lazım sadece aktivasyon için, eğer aranızda Orange sim kart sahibi olan varsa oralarda, İzmir'de elden aktive edip geri veririm, diğer illerde kargoyu karşılayarak 1 gün içinde geri gönderirim. Yardım edebilirseniz bu çocuk sizlere duacı olur, 40 sevap points kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bence orange sim kartına falan gerek yok dev-team blog yaz orda anlat derdini başka bi çözümü vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konusuyoruz ama link-dosya paylasimi yapmiyoruz //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar