Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LUTFEN YARDİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
YA Bİ RESMİ JPEG YAPAMİYORUM YA NEDİR BU 98 KULANİYORUM JPEG OLMUS POZLARDA CIKIYOR BEN OOH NE GUSEL JPEG YAPTİM DİYOM Bİ GİRİYOM X RESİM GOSTERMİYO GELDE KİRMA MAKİNEYİ NAPCAM BEN YA
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 03 Eylül 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
KENK AÇ PAİNTİ
KAL VAS FLAM YAZ
RESİM DÜZELSİN, KENK THE BAB OLSUN
AMA MUTLAKA TOKAT AT OKE?

KENK AYİP ETTİN BAB newbi mi sandiniz lan beni ben bu oyunu kokune kadar biliyorum da kal vas flam neydi :P[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
Mesaj tarihi:
said:
GM-Newbie, 03 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
Kaish konuyu açtığına pişmanmısın doğru söyle? pişmansın dimi? ya onlara uy? yada uy..
yoo pişman deilim neden pişman olayim ki[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
Mesaj tarihi:
ya tamamda sizde xp var heemen jpeg yapiyosunuz ya ben ez ik 98 var oyle bi şik yok işte sirf bmp var[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
Mesaj tarihi:
ben ort rel ile geri getiririm yörünge dışından elemanı

*! huaaaaa *

ort rel
Select your target[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 03 Eylül 2004 01:30 tarihinde demiş ki:
Abi yeni bir üye. Yuh be...

fakeiz saftirik vas ort graw (girsin hepinize :P)[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
Mesaj tarihi:
Ilk yazında ben uo dakı buyulerı soylermısın dedını gormedım valla bugunlerde konular amma cok sapıyo ya[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
valla ya bide bu paticikte cikan resimleri bazen goremiyorum yine lanet X isareti pfff[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
  • Yeni Oluştur...