Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 benim doc tavsiye etmiyo laseri, ilerde gözde kuruluk oluşurmuş. j&j acuvue oasys ftw
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 benim doc'ta ben ne zaman lazer olursam sende o zaman olursun diyor, uzak duruyorum o yuzden.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Laorx said: benim doc tavsiye etmiyo laseri, ilerde gözde kuruluk oluşurmuş. j&j acuvue oasys ftw BC 8.4 slim fit
Slint Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Focus Night & Day kullanmaya başladığımdan beri bilgisayar karşısında kuruma problemi yaşamıyorum. Eskiden Bausch & Lomb ile 1-2 saatten fazla oturamıyordum.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 reyou said: 3 vakte kalmaz bilgisayar basinda gozluk takmaya devam edersin lens kuruyo cunku :) oyun oynarken falan çok kötü oluyo ya. ama miyop 4 astigmat 1 var bende. lensle ne görüyosan gözlükle o yani. hatta lens daha iyi. ama tak çıkar falan insan bi süre sonra sıkılıp tekrar gözlüğe dönüyo. çoğu zaman heves yani..
Öne çıkan mesajlar