Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 benim doc tavsiye etmiyo laseri, ilerde gözde kuruluk oluşurmuş. j&j acuvue oasys ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 benim doc'ta ben ne zaman lazer olursam sende o zaman olursun diyor, uzak duruyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Laorx said: benim doc tavsiye etmiyo laseri, ilerde gözde kuruluk oluşurmuş. j&j acuvue oasys ftw BC 8.4 slim fit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Focus Night & Day kullanmaya başladığımdan beri bilgisayar karşısında kuruma problemi yaşamıyorum. Eskiden Bausch & Lomb ile 1-2 saatten fazla oturamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 reyou said: 3 vakte kalmaz bilgisayar basinda gozluk takmaya devam edersin lens kuruyo cunku :) oyun oynarken falan çok kötü oluyo ya. ama miyop 4 astigmat 1 var bende. lensle ne görüyosan gözlükle o yani. hatta lens daha iyi. ama tak çıkar falan insan bi süre sonra sıkılıp tekrar gözlüğe dönüyo. çoğu zaman heves yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar