Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - Tt eSPORTS CONKOR Profesyonel Control Edition Oyun Mouse Pedi - Klavye Mouse Padleri linkindeki ürün kutusunda açılmamış şekilde 0'dır ... turnuvadan kazanmış olduğum için ihtiyaç fazlası satıyorum. thermaltake'in yeni gaming ürünleridir. msn : [email protected] fiyat : 30 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 alırım ben. nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ucunbiri said: alırım ben. nasıl yapıyoruz? istanbul kartaldayım yakınsan elden verebilirim... onun dışında kargo/banka transferi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hafta içi çalışıyorum, kartal da biraz terste kalıyor. hesap numarası falan atabilirsen özelden, eft falan yaparım da yarın gündüz ulaşır eline sen de kargolarsın bana uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 iban falan yazarsan daha iyi olur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalemerten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kardeş satmadıysan almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalemerten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 çok acil almayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kalemerten said: çok acil almayı düşünüyorum :) abiiiii satış ilanı 08 Feb 2011, 22:38 senin istemen 10 Feb 2012, 20:56 1 yıl dan fazla olmuş sattım gitti bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalemerten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hadi ya tüh eline düşerse bana satarsın canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 evet ben aldım hatta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ss aldım. bakıp bakım gülcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar