Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - Tt eSPORTS Black Gaming Mouse - Mouse linkindeki ürün kutusunda açılmamış şekilde 0'dır ... turnuvadan kazanmış olduğum için ihtiyaç fazlası satıyorum. thermaltake'in yeni gaming ürünleridir. msn : [email][email protected][/email] fiyat : 70 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 satış güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 65 lira oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 60 lira oldu :) ayrıca özellikler ; Sensör : Philips 4000 dpi sensor sayesinde gelişmiş mouse hareketleri DPI : 400/800/2000/4000 arasında yazılımsız geçiş, yazılımı sayesinde 400-4000 dpi arasında istenilen çözünürlüğe ayarlayabilme şansı. Değiştirlebilir ağırlık : 5 adet 4,5 gr ağırlık sayesinde kontrol edilmesini kolaylaştıracak kadar ağır ama aynı zamanda saatlerce süren oyunlarda oyuncunun kolunu yormayacak kadar da hafif. Kablo Yapısı : Katlanmaya ve kırılmaya karşı dayanıklı 1.8 metrelik örgü USB kablosu. Işıklandırma : Kulanım anında sabit yanan ve bekleme konumunda nefes alır verir gibi yanıp sönen ışıklandırma. İstenildiğinde yazılım üzerinden aydınlatma seçeneğini açıp kapatabilmek mümkün. USB Bağlantısı: : Altın kaplama USB bağlantısı sayesinde güvenilir ve hızlı veri aktarımı sağlar. Macro ayarı : Yazılımı sayesinde üzerinde buluan 6 tuşa 3 ayrı profilde toplam 18 macro atayabilir ve bunu dahili 64KB'lik belleğine kaydederek istediğiniz bilgisayarda kurulu bir programa gerek kalmaksızın kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 FİYAT 55 oldu beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Gel sen bu fareyi 40 tl ye ver bana. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 50 TL ye almak isterim. MSN ekledim. Sarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Zarp said: 50 TL ye almak isterim. MSN ekledim. Sarp zarp nickli arkadaşa ürün satılmıştır. http://forum.paticik.com/read.php?27,5399350 linkinde diğer satıştaki mouseum var 50 tl oldu o da beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar