kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bişe varsa çıkar yakında herhalde :D vanil; yurt dışında yaşadığından dedim. düşünce tarzları vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ya benim eski erkek arkadaşımın yakın bir arkadaşı gaydi. ama çocuk inanılmaz tatlıydı ve baya yakışıklıydı. hani benim çoğu arkadaşım çocuğu çok beğenirdi. bu çocuk da eskiden benım eskı erkek arkadaşımdan hoşlanıyormuş. eski erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı da bu gay çocuğa aşıktı. karışık oldu ama sdfs yani kısacası çok tatlı bi çocuktu. hani gay olmasa ben de hoşlanırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bu çocuğun adı da david yalnız ha aynı çocuk mu ki hahah. 25 yaşında o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 @kozalak iyi cocuksun hoş cocuksun kafam güzelken bişiler olur demek istemiş. bu yüzden durma ortamı hazırla gogoogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lznJC_dcQOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bence deyvidin pipisi buyuk ondan boyle ragbet goruyor. Amerikada ozellikle bi adin ciktimi 20 kisi yaziyor direk. Muhtemelen deyvidin pipisini incelersen bu olayi cozebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben şuraya bi güncelleme yapayım. aslında bugün için bişeler yapalım diycektim arkadaşa ama bi arkadaşına sözü varmış şarap içelim diye. tarihine bakmadan bugünü seçmiş sdf. gerçi gitmemiş şu an konuşuyoz da. kız sıkılmış saçma sapan şeylerden. oluyosa düzgün biri olsun falan dedi. du bakalım ilerleyen günlerde ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar