mechul1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Hizi 1 Mbps`den 8'e cikardim ama cikmadi. Telefonla müsteri hizmetlerini aradim ariza kaydi biraktim arayip yok telefonu paralel baglayin splitter cogaltici alin falan bir sey demisler. Bu splitter cogalticinin amaci ne ve hizimla ne alakasi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 google yapmanı öneririrm. çok uzun iş burdan sana anlatmak onu. nette zaten hazır sayfalarca açıklanmışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu splitterin iki cikisi var mesela bir de 4 cikisi olanlar var. hizimla alakasini anlayamadim. Google da yaptim ama bisi bulamadim biraz daha arym o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 3 çıkışlı alcan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 o ev içindeki bütün kablo bağlantılar senin direkt hızına etki ediyo. yahu hatta googledan paticik.com adsl falan dşiye aratsan burda da aynı sorundan açılmış ve uzun uzun cevaplerı verilmiş dünya topik bulursun. araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Subroutine said: 3 çıkışlı alcan sen adamın lokal kablolamasını bilmeden sallama sen de. yanlış yönlendirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 klasik kullanıcı gibi duruyo senin atarın kime arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Splitteri neden cogaltiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Evet bende bu sorunun cevabini ariyorum sayilir zaten.. Phone cikisina cogaltici takin telefonu paralel baglayin hiziniz articak dediler. Mantigini cözmeye calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sana biraz pahalı gelir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 pahali falan yapicam biseyler. hiz güya artti ama kullanamiyorum ne anlami var bunun. bu sekilde neden olmadgnida anlamis degilim. tekrar rapor biraktim zaten dönerler yarin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar