Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Şimdi bu more tagı iyi güzel belli yerden sonrasını göstermiyor fakat read more a tıklayınca da gidip tagı yerleştirdiğim yerden gösteriyor sayfayı. tamam normali bu ama ben bunun direk başlığın ordan başlamasını istiyorum nasıl sağlarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hiç mi yazı gözükmicek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 direk daha fazlasını iste mi diyosun? sağ tık bağlantı konumunu kopyala yazının basına da su sekilde yapıştır [ur l=http ://forum.paticik.com/posting.php?5,reply,5382890]DAHA FAZLA OKU ![/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ream more diyince postun tamamını gosteriyor, tagin kullanıldıgı yerden itibaren degil. default olarak boyle yani. secenegi falan var mı bunun bilmiyorum ama boyle olması lazım normali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ha öyleyse eğer functions.php açıyosun ekliyosun function remove_more_jump_link($link) { $offset = strpos($link, '#more-'); if ($offset) { $end = strpos($link, '"',$offset); } if ($end) { $link = substr_replace($link, '', $offset, $end-$offset); } return $link; } add_filter('the_content_more_link', 'remove_more_jump_link'); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben yanlıs anlamısım tamamen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 toggie said: ream more diyince postun tamamını gosteriyor, tagin kullanıldıgı yerden itibaren degil. default olarak boyle yani. secenegi falan var mı bunun bilmiyorum ama boyle olması lazım normali. hah işte benim temada öyle değil bilmiyorum temanın özelliği mi dynunun yazdığını bir deniyeyim. Oh düzeldi. Saolasın dynun sen bu işi biliyosun dostum :) Peki şöyle bir soru sorsam. Şimdi temada herşeyi iyi güzel türkçe karakter kullanarak yapabiliyorken wordpressin kendi comment-template.php sini editlerken yok kullandırmıyor. Nasıl düzeltirim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar