Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orta son daki bi öğrencinin...

Necromancery

Öne çıkan mesajlar

said:
Nukem_Verite, 14 June 2003 16:25 tarihinde demiş ki:
said:
Ask_Doktoru, 14 June 2003 16:24 tarihinde demiş ki:
kizlar icin ne onemlidir soyliyim size :

PARRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar

İşte senin kızları neden ittiğinin nedeni bu...[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki:
habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz"

ehe sayin liseli arkadaslar, biz post universiteye kadar yuzlerce muhabbeti gorduk de ordan vardik para sonucuna. siz de gorceniz ilerde. en tipi kayik mal adamlarla guzel kizlar, normal kizlar evlencek. para icin. EN ASK uzerine kurulu evliligi yapan kizda bile mutlaka belli bir yuzde ile maddi olaylarin nasil olcaginin muhasebesini yapip oglani ona gore kafeslemis kizdir.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 14 June 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
öyle abi
sen ona güven vermediysen yeteri kadar hiçbi kız senle beraber olmaz.
Beraber olanda zaten para vb. için beraber olmuştur : KAŞARDIR

bu yani olay benim gözümde[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz"

Aksini iddia eden kim?
Sen benim dedigimi anlamadin diyorum.

Ayrica guvenilirlikten kasit boyle oturakli vb. vb. biri olmak degil.sadece sozunun arkasinda olan vb. biri olmak.Ona senden zarar gelmeyecegini ona inandirmak demek.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Kendini kandırmanın faydası olmaz
Nukem sanırım çok sevdiği birinden ayrılmış

o beni kaybetti diyip kendini avutmaya çalışmak pek uzun sürmez

en sonunda suratınıza iner o tokat tekrardan
birde o kişiyle karşılaşma şansınız varsa ( yada şansızlığınız desem daha doğru olur ) o zaman aslında sadece kendinizi avuttuğunuzu çok daha iyi anlıyosunuz

ve yine herşey başa dönüyo
belki ilk ayrılıktaki acı gibi olmuyo ama yinede çok canınızı yakıyo :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 14 June 2003 16:30 tarihinde demiş ki:
Kızların hepsi kaşardır?
bunu biri benim yanımda dese öldürürüm
kafayı bi koyarım bida yerden kalkamaz
laf anlatmaya çalıştığımız adama bak[hline]"Hepimiz Zenciyiz"

eee nukemim, senin laf anlatmaya calistigin adam 18 bin kisilik en efendi en kulturlu ozgur kizlarin oldugu universitede donen dolaplari gordu. ki oraya giren kizlarin yuzde 80 i artik dunyanin en guzide ulkelerinde rahatca is bulup kendi ayaklari uzerinde durabileceginden ask uzerine secimler yapabilme gucu olan kizlardi. buna ragmen ISTISNASIZ diyorum bak hepsi degisen yuzdelerde ciktiklari oglanin maddi durumunun muhasebesini yapti.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tsubasa, 14 June 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
wissy nukem ne guzel yazmıssınız cozmussunuz olayı okurken once wissy seni kız sanmıstım.yannıs anlama olmasın agres yapma :).yazdıklarının ustune yok soylenesi bir sey..

biraz seviyeyi dusurecek ama bir soz vardır ki atasozu mahiyetınde dogrulugu tecrubelerle sabittir:

sevdikce s..ilirsin,s...tikce sevilirsin..[hline]Est solarus oth mithas

Cok feminen bir nick :)
Zaten vaktiyle Female bir UO karakteri actigimda koyduydum.Sonra Paticikteki account ismi olmu$ i$te..Sonra da degi$tirtmek nasip olmadi.
Aslen Wishmaster'dir nick :)[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 14 June 2003 16:32 tarihinde demiş ki:
e aynı şeyi söylüoz zaten
bu arada aşk_doktoru
işte sen kızları bu yüzden itiyosun
tipinden hoşlanıyolar yanıan yaklaşıyolar bu aptal mantaliteni onlara belli ediyosun ve senden nefret ediyolar[hline]"Hepimiz Zenciyiz"

nukem bu "aptal" mantalite "hayat" mantalitesi. gorucem seni is hayatina atilinca. lise mise geyik kil yun tuy. anne baba kanadi altinda macera yasayan mabadi emniyette kiz ve erkekler. bak aninda degiscek senin lisede bilmemnerede etrafinda olup en protest, en cilgin, siradisi hatta komunist takilan kizlar bile universitede maddi durumu iyi olcak gelecek vaadeden oglani baglamaya caliscaklar.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 14 June 2003 16:40 tarihinde demiş ki:
sen 1-2 kaşar kız tanıdın diye bütün kızları kaşarsanıyosunya
bende seni tanıyan bi kızın bütün erkekleri bu kafada sanmasından korkuyorum[hline]"Hepimiz Zenciyiz"

O ya$ta kIzlar eger gercekten cok ciddi ve geleceklerini etkileyecek ili$kiler du$unuyorlarsa maddi durumu hesaba katmak zorundalar.Bu ka$arlik degil.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sea_Witch, 14 June 2003 16:41 tarihinde demiş ki:
Yanılgıdasın ask doktoru

bütün kızlar paraya önem verir demek baya geniş bi genelleme oluyo ki bu bence baya yanlış

belkide gerçek aşkı tatmadığın için böyle düşünüyosun

doru söylemiş yannış sölemiş ayrı, gerçek aşk dediğin şey pek bişeye bakmıyo zaten. Senin dışında gelişen bi olay o.[hline]Ben akıllıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 14 June 2003 16:43 tarihinde demiş ki:
Söyle bir cevap verebilmek için alinmis bir fake acc. sux hard.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:
praw'ı belediye zehirlemiş.[/b]

Querquobad Quane[SnowLords]

nerden cikardin ki boyle bir dusunceyi ?[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 14 June 2003 16:44 tarihinde demiş ki:
said:
Sea_Witch, 14 June 2003 16:41 tarihinde demiş ki:
Yanılgıdasın ask doktoru

bütün kızlar paraya önem verir demek baya geniş bi genelleme oluyo ki bu bence baya yanlış

belkide gerçek aşkı tatmadığın için böyle düşünüyosun

doru söylemiş yannış sölemiş ayrı, gerçek aşk dediğin şey pek bişeye bakmıyo zaten. Senin dışında gelişen bi olay o.[hline]Ben akıllıyım.

unide nice boyle gercek ask gorduk deli gibi tapiyolar birbirlerine. oglan kendi maddi geleceginin verimliligini azaltacak secimler yapmaya basladi mi kizin gozunde, onca uyarmaya basliyo dogru yone cekmeye calisiyo sonra kavgalar basliyo, sonra kiz rest cekiyo, mesela ya master ya da ben diyo, sonra bakti oglan unide kalmak istiyo asistan olcak cikip bok gibi para kazanmiycak mesela ayriliyo oglandan. gercek ask bu kadar farkettirir iste, asik olmasalar zaten bastan ayriliverir boktan bi sebeple.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sea_Witch, 14 June 2003 16:45 tarihinde demiş ki:
doktor : karşımda iki seçenek var senin için
Ya gerçek aşkı tatmadın
yada çok büyük bi aşk yarası aldın ve bu görüşlerini çok olumsuz yönde etkiledi

Nukem : bence ilişkiyi uzatıp biraz daha zaman tanımalıydın
zaman gerçekten çoğu şeyin ilacı oluyo

sea witch ne biri ne biri, tam BES tane BESSS.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...