-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Egoizm degil.Sadece ust benliginin, egonun ve gururunun kIrIlmasI durumu..Yani diyorsun ki; "O gelsin bu sefer bana ama ben reddedeyim..Lutfen lutfen lutfen..."[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bu konuda tavsiye almak vermek farklıdır tanımadığın bi insana argo bi yaklaşım farklıdır ayrıca Lan kelimesini bana söylemediğini anlatmıştın yukarda bende yanlış görmüşüm demiştim quote olayıyla ilgili konuyu uzatıp tartışmanın boyutunu değiştirmenin gereği yok diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ulan ne acayiptir, ilkinde kiz gebersin essogluessek demesine ragmen baskasiyla cikmasina ragmen hala enteresan enteresan seyler yapiyodu. baska birinin yanina oturunca kiskaniyodu siraya filan. gelip bos olunca o kisiye soru sormak ayagina yanima oturup dizini mizini dayiyodu bacagima donuyorum sigamiyorum ayagina. kiz milleti iste be. allah kahretsin. ne gel gidelim der ne de biraktim git der. allah cezasini versin.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: Egoizm degil.Sadece ust benliginin, egonun ve gururunun kIrIlmasI durumu..Yani diyorsun ki; "O gelsin bu sefer bana ama ben reddedeyim..Lutfen lutfen lutfen..."[hline]tHe Original fi$h® ha evet ha soyle. oyle bi olsa zaten tum mekanizmam soguycak serinliycek. nasi olcak ama ? hayat artik ayri yerlere goturmus insanlari hep ?[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 A$k zaten platonik olanidir :) Eger kar$ilikliysa mutluluk olur :) BKZ:Zerda.. *! igrenctir.. *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aşk doktoru her insan ön yargılı yaklaşırsan aradığın mutluluğu neyse ben dışarı çıkıyorum ben gezmeye gideyim belki bir bayanla ilişki kurarım nihuhauho[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Prawler, 14 June 2003 16:07 tarihinde demiş ki: aşk doktoru dediğimiz gibi ne kovalıyorsun kızları kasmana gerek yok gelir onlar kendiliğinden zaten[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Böyle olmuyo işte her zaman gidip araman uğraşman lazım koskoca bi aslan bile ailesini genişletebilmek için diger aslanlarla mücadele içine giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bak ne diyorum..Kiz senide elinde tutmak istiyordur.Yani sen onun "b" plani olmu$sun.Kesin saklayamiyorsundur ona olan ilgini..Biraz sakla.Belli etme seni reddetmi$ olmasina ragmen hala aklinin onda oldugunu.O zaman daha mantikli bir cerceveye girer aranizdaki olay.En azindan herkes ne istedigini acikca ortaya koyabilir.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 16:13 tarihinde demiş ki: Bak ne diyorum..Kiz senide elinde tutmak istiyordur.Yani sen onun "b" plani olmu$sun.Kesin saklayamiyorsundur ona olan ilgini..Biraz sakla.Belli etme seni reddetmi$ olmasina ragmen hala aklinin onda oldugunu.O zaman daha mantikli bir cerceveye girer aranizdaki olay.En azindan herkes ne istedigini acikca ortaya koyabilir.[hline]tHe Original fi$h® b plani m plani yok ya. kiz egosu egosunu tatmin icin bana asik kalsin diyor rnzbu. yoksa hic karsilik marsilik vericegi yok resmen kole tutmak.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hic skledigi yok sen aci cekiyosun duygularin var hede hodo.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Tamam i$te..Onu diyorum bende :) Yani en kotu ihtimalle kendini iyi hissetmek istedigi zaman yaninda olacagini hatta yaninda olmasan bile senin onu du$unuyor olacagini bilmek ho$una gidiyordur.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yahu kus gibi biseyiz konusmuyoruz bile dogru durust kasilis takiliyoruz. yaninda olmak molmak arkadasca duygularin zerresi yok hala diz bacak.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 June 2003 16:13 tarihinde demiş ki: Bu arada gidip zırt pırt seni seviom çok güzelsin hart hurt derseniz kaybetmeye mahkumsunuz.Çıksanızda çıkmasanızda[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" neden ki? insan sevdiğini söylemek istiyorsa söylemeli duygulara dizgin vurmak kendine eziyet etmek demektir duygularını açığa vurmalısın özellikle sevdiğin bi insana eğer o rahatsız olmuyosa onu sevdiğini sürekli belli etmelisin ufacık bir seni seviyorum lafı çok şeyler değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 June 2003 16:13 tarihinde demiş ki: iyide ipin ucu bi kere kaçtımı iş zor artık ondan bas bas bağırıyorumya sağda solda gidip ot gibi seni seviyorum demeyin diye ha ben çok kez reddedilip toparladımda çok kasış oluyo ve insanın morali çok bozuluyo salak gibi gidip kızada yavşamayın sadece ona güvenilir olduğunuzu kanıtlayın Ama sakın sakın önce arkadaş gibi takılmaya başlamadan teklif falan yapmayın kızın çok üstüne gitmeyin arada güzel yerlere espriyle karışık iltifatlar sokabilirseniz ve de dış görünüş bakımından onu etkilediyseniz güvenilirliği sağlamak koşuluyla en yavşadığı anda teklifi patlatın ben hiç muhabettim olmayan bi kızı abime göstermiştim saat 20:00'da bak güzel hatun bunu tavlıcam diye 22:30 da el eleydik Bu arada gidip zırt pırt seni seviom çok güzelsin hart hurt derseniz kaybetmeye mahkumsunuz.Çıksanızda çıkmasanızda[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" Eger birine onu ko$ulsuz sevdiginizi gosterirseniz kesinlikle ipleri onun eline vermi$siniz demektir.O istedigi $ekilde yonlendirir ili$kiyi.Eglencesine bakar.O yuzden bunu yapmayin.Bende reddedildim Nukem.Ben genelde reddedildigimde gidip ayni ortamdan ba$ka kizlarla takildim.Kopek oluyorlar sonra :) Tecrubeyle sabittir.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Seviyorum lafi kizlar icin bagliliktir.Genelde bu ya$taki kizlar baglanmak istemez.Ciddi bir ili$ki olu$madan, sana tamamen guvenmeden bunu sana soylemezler.Sende soylerde "bende seni" lafini duyamazsan bozulursun.Bu yuzden kullanmayin :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hahaha nukem deodorantlik bisi olsa ohoooooo. yok el kol filan olayi da degil derin ciddi bisey. bende kizlari yakinlasinca iten bisi var.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ip olayi g*t olayi millet. bi kizdan ciddi derecede hoslandiiniz anda bilin ki o bunu aninda hisseder ve artik ipler onun elindedir. kizlar duygusal olarak erkeklerden ustundur.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 June 2003 16:21 tarihinde demiş ki: said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 16:20 tarihinde demiş ki: bende kizlari yakinlasinca iten bisi var.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar yok öyle bişey sadece sen öyle olduğunu zannediyosun bu yüzden başarısızsın zaten.Tecrübeyle sabittir[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" tecrube mi nukem arasina en az 2 ser 3 er yil olan BES tecrubem oldu boyle oyle vardim kaniya[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Anlamiyorsun.Guvenle alakasi olan bir$ey degil o.Ama ornek veriyorum.Ilk yanliz kaldiginda ona "seni seviyorum" derseniz genelde kIzlar size "Benim icin sevmek o kadar kolay degil ama senin yaninda kendimi iyi hissediyorum" gibisinden kacamak bir cevap verecektir.Tecrubeyle sabittir.Bizde ya$adik bunlari hoca.Bo$ konu$muyoruz burada..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kizlar icin ne onemlidir soyliyim size : PARRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 16:22 tarihinde demiş ki: ip olayi g*t olayi millet. bi kizdan ciddi derecede hoslandiiniz anda bilin ki o bunu aninda hisseder ve artik ipler onun elindedir. kizlar duygusal olarak erkeklerden ustundur.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Kandirmi$lar seni..Kizlar aslinda a$ik olduklarinda cok daha surunurler.Ama bunu belli etmeme konusunda cok ba$arilidirlar.Gozlerinin icine baka baka "Istemiyorum." derken icinde firtinalar kopuyordur.Asla ipleri kar$isindakine kaptirmamasinin gerekliliginin farkindadir genelde..Sende farkinda ol.Saf a$ik olma. Bak bu lafi bana cok deger verdigim bir buyugum soyledi: A$k uzuntu, umutsuzluk, karamsarlikla beslenir.Oysa kizlar kendine guvenen, iyimser ve pozitif erkekleri severler.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 June 2003 16:24 tarihinde demiş ki: wissy bütün kızlarda kaşardır de bitsin olay. Senden güven beklemeyen kız kaşardır zaten yada kaşarlık yolunda emin adımlarla ilerliyolardır ama kızlar hiçbi zaman bizim onları sevdiğimiz gibi bizi sevmez beni öyle bi kişi sevmişti onuda kaybettim zaten(o beni kaybetti aslında)[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" Ne alakasi var ka$arlikla ya? Sen yanli$ anladin.Ya da ba$ka bir acidan bakiyorsun mesajlara.. Bak bu beni kaybetti meselesi de cok onemli.Biriyle ayrildiginda $oyle du$un:Sen cok daha iyileriyle ili$kiler ya$ayacaksin ama o asla senin gibisini bulamayacak.. (Nihohoho)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kizlar kasardir. hepsi icten pazarliklidir, hesapcidir. doneme gore motivleri degisir. lisede populer olan oglani dusurup eglence ve ego tatmini pesindedirler, tercihan arabasi olan para harcayabilcek. universiteye gelende ilk bir bir bucuk sene uyum saglar ve ufak tefek cikislarla ozgur universite iliskisi yasarlar, 2. siniftan itibaren gozlerini acarlar bakarlar etrafta, gelecegi parlak tipi kayik olmayan, idare edilir evlenilcek oglan bulmak icin. dehset bir olaydir, 3. sinifin ortasindan itibaren basireti baglancak salak oglanlar habersizdir ne olcaklarindan kendilerine ya iste cikiyoz sevisiyoz aramiz iyi gibi lavuk bi mentaliteye vermislerdir kendilerini halbuki kiz onlari evlenmek uzere tutuyodur. sonra 4. sinifa dogru cok ters bisi olmaz, oglanin idare edilebilirligi degismez, kiz daha iyisini bulmazsa son duzluge girerler. evlenilir.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 16:24 tarihinde demiş ki: kizlar icin ne onemlidir soyliyim size : PARRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Bende sana bir$ey soyleyeyim: Kizlar (Yani en azindan 15-18(Ve ka$arlikta sinir tanimayanlar haric :))) paraya tanidigin cogu erkekten daha az onem verirler.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 wissy nukem ne guzel yazmıssınız cozmussunuz olayı okurken once wissy seni kız sanmıstım.yannıs anlama olmasın agres yapma :).yazdıklarının ustune yok soylenesi bir sey.. biraz seviyeyi dusurecek ama bir soz vardır ki atasozu mahiyetınde dogrulugu tecrubelerle sabittir: sevdikce s..ilirsin,s...tikce sevilirsin..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar