Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Eh bari prawler yardım etmiyo sen yardım et o zaman wissy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Prawler, 14 June 2003 15:43 tarihinde demiş ki: said: De-Jeavu, 14 June 2003 15:41 tarihinde demiş ki: Şişşşttt aşka derman konusunda Prawler ın üstüne tanımam...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! wissy quote yapıyorum ve bunun üstüne birşey demiyorum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Kelin merhemi olsa ba$ina surermi$ :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 prawler ne o sesin cikmiyo. wissi kotu vurdu anlasilan.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 15:40 tarihinde demiş ki: ozelden atmiyim burdan herkes gorsun herkes faydalansin. erötik bisey degil zaten. anlasamiyorum kizlarla korkutuyorum hep reddediyolar beni. once yaklasip sonra kaciyolar kendileri.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar sen de korkutmayacaksın olduğun gibi olacaksın, herşeyini oluruna bıraktığın zaman olayalr kendiliğindne gelişir[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Prawler, 14 June 2003 15:49 tarihinde demiş ki: said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 15:40 tarihinde demiş ki: ozelden atmiyim burdan herkes gorsun herkes faydalansin. erötik bisey degil zaten. anlasamiyorum kizlarla korkutuyorum hep reddediyolar beni. once yaklasip sonra kaciyolar kendileri.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar sen de korkutmayacaksın olduğun gibi olacaksın, herşeyini oluruna bıraktığın zaman olayalr kendiliğindne gelişir[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] olmuyor praw, kiz bakiyor uzaktan begeniyor, ya da ayni camiadayiz hosuna gidiyorum, geliyor bi iki yanasiyor, zemin ariyor biraz yaklasiyoruz, sonra bi sure sonra sanki bendeki bisey onu itiyor, yanastirmiyor kizi bana. kiz kaciyor sonra ben kovaladikca kiziyor.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kovaladıkça kızan ateş böceği misali ? ( hmm o kaçandı ama olsun ortama uyarız ) aslında yardım etmek isterim sana ama bu konu beni aşar hiç başıma gelmemişti daha önce işin ehline müracat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 pek fena pek fena cok surundurduler silliklar.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Acik konu$uyorum.. Eger kIz sana ortam icinde yakla$miyorsa ya o ortamda ho$landigi bir cocuk vardir da sen "b" planisindir.Ya da aslinda senden ho$landigi falan yoktur sana oyle geliyordur.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 peki aşk doktoru hiç sordun mu kendine acaba nerde hata yapıyorum diye? Mutlaka falso sende vardır onlarda değil çünkü birsürü kız diyorsun hespi arıza oalcak değil ya?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gelip sirnasiyolar surtunuyolar.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ailesinden biri bence uygun olmaz gitisin samimi dostlarındna biriyle paylaşsın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Prawler, 14 June 2003 15:57 tarihinde demiş ki: peki aşk doktoru hiç sordun mu kendine acaba nerde hata yapıyorum diye? Mutlaka falso sende vardır onlarda değil çünkü birsürü kız diyorsun hespi arıza oalcak değil ya?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] sordum prawim, yigidim sormam mi ? siir bile yazdim olaylarla ilgili ama beyhude....[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ask acisi unutulmaz. ben hala hatirlarim nasi rezillik cektigimi kepaze oldugumu pek fena pek fena.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 June 2003 16:00 tarihinde demiş ki: prawler aşk konusunda öneri alıcağınız son adam olsun kelin merhemi olsa diye bi söz vardır[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" Bir onceki sayfada tamamini bulabilirsin o sozun :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 eh nukemim, sen bir el uzat bari bu sorunsalima[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bak..Kacan kIzI kovalama.Zorla guzellik olmaz.Kendini begendirecem diye de kasma.Seni begenen kendisi belli eder zaten.Ortami o yaratir sana sadece teklif etmesi kalir..Senden ho$lanmayan, seni sevmeyen kizin pe$inden ko$ma bo$ yere.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bir laf vardır tavsiye vermek yaşamaktan kolaydır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 mans aslında bi bakıma haklısın onu tanıyan insanlarla konuşmak daha yardımcı olur ama burası geniş bi kitleyi barındıran bi yer ve belkide o arkadaşla aynı dertleri çekmiş insanlar vardır onların tavsiyeleri bi nebzede olsa yardımcı olur bak mesela ask dokturu yardım istiyor prawlerda yardım ediyor peki birbirlerini tanıyolar mı? hayır ama prawlerın tavsiyeleriyle belki arkadaş daha düzgün bi ilişki kurabilicek kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ohoo nukem e mi danışıyorsun ,ahaha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 16:01 tarihinde demiş ki: ask acisi unutulmaz. ben hala hatirlarim nasi rezillik cektigimi kepaze oldugumu pek fena pek fena.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar A$k acisindan cok, gurur meselesi oluyor bir noktadan sonra.. Egon yara aliyor.Reddedilmek koyuyor.Zamanla gecer.A$k acisi olarak goruyorsun ba$ta ama zamanla degi$ir.Cunku sevgi kar$ilikli bir$ey..Payla$ildikca zevk veren bir$ey.Kar4iliksiz kaldigi surece zamanla a$iniyor.Eskisi kadar heyecan vermez oluyor.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 16:03 tarihinde demiş ki: Bak..Kacan kIzI kovalama.Zorla guzellik olmaz.Kendini begendirecem diye de kasma.Seni begenen kendisi belli eder zaten.Ortami o yaratir sana sadece teklif etmesi kalir..Senden ho$lanmayan, seni sevmeyen kizin pe$inden ko$ma bo$ yere.[hline]tHe Original fi$h® oyle olmuyo iste sonra parmaginda oynatiyo patlican gibi adami. sikip suyunu cikariyo.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 16:05 tarihinde demiş ki: said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 16:01 tarihinde demiş ki: ask acisi unutulmaz. ben hala hatirlarim nasi rezillik cektigimi kepaze oldugumu pek fena pek fena.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar A$k acisindan cok, gurur meselesi oluyor bir noktadan sonra.. Egon yara aliyor.Reddedilmek koyuyor.Zamanla gecer.A$k acisi olarak goruyorsun ba$ta ama zamanla degi$ir.Cunku sevgi kar$ilikli bir$ey..Payla$ildikca zevk veren bir$ey.Kar4iliksiz kaldigi surece zamanla a$iniyor.Eskisi kadar heyecan vermez oluyor.[hline]tHe Original fi$h® egoyu napicaz ? tas gibi yardilar egomuzu egoist olmasak da herkes gibi cucuk bir egomuz var kepaze oldu ne e kaldi ne go.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 16:03 tarihinde demiş ki: mans aslında bi bakıma haklısın onu tanıyan insanlarla konuşmak daha yardımcı olur ama burası geniş bi kitleyi barındıran bi yer ve belkide o arkadaşla aynı dertleri çekmiş insanlar vardır onların tavsiyeleri bi nebzede olsa yardımcı olur bak mesela ask dokturu yardım istiyor prawlerda yardım ediyor peki birbirlerini tanıyolar mı? hayır ama prawlerın tavsiyeleriyle belki arkadaş daha düzgün bi ilişki kurabilicek kendisine Ama daha bir cumlenin icinde "lan" geciyor diye "samimiyetimiz var mi ki boyle konu$abiliyorsun hede hodo..." diyen insanlara nasil anlatirsin ki boylesine bir mevzuyu..?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Aslında platonik aşklarda bazen zevkli olabiliyor bi kere yaşamıştım bunu bazı durumlarda insan karşısındakinin kendisine ilgi göstermesine bile gerek görmüyo platonik bi aşkla mutlu olabiliyor tabi bu herkese göre değil bazı insanlar bunu yapamaz yada bu aşkı yaşıyıcak bi ortam olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aşk doktoru dediğimiz gibi ne kovalıyorsun kızları kasmana gerek yok gelir onlar kendiliğinden zaten[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar