-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 15:23 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 14 June 2003 15:20 tarihinde demiş ki: Ha cocukluk sevdasi ha a$k..Ne farkeder? Acisi ayni ise bence farketmez.[hline]tHe Original fi$h® Daha bunun farkını anlayamadıysan zamana bırak diyebilceğim tek şey budur Bak anlamiyorsun.Sonucta $u an bir gonul meselesi soz konusu.A$k ya da degil.Belkide sadece bir takIntI..Ama aci veriyor.Ve bizde arkada$a yardimci olmaya cali$iyoruz.Oyle cok bir$ey bilirmi$ gibi "O ya$ta a$k ma$k olmaz hede hodo.." demek bu durumda yapilabilinecek en sacma $ey..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Dresquin, 14 June 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Ben pek takdir etmemiştim aslına bakarsan ilk mesajını Sea_Witch, yani büyüyünce anlarsın yerine daha bir açıklayıcı olmak gerek diye düşünüyorum[hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı. Büyüyünce anlarsın lafına alınman biraz anlamsız olmuş bence ben hiç bi şekilde aşşağılama amacıyla yazmadım onu herkesin kabul ediceği gibi insanlar büyüdükçe olgunlaştıkça bazı şeylerin farkına daha çabuk varıyo hatta küçükken yaptığımız hatalar bize büyüyünce çok komik geliyo yada çok saçma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ask mask gonul meselesi, adami kepaze eder bunlar.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 15:25 tarihinde demiş ki: bi alt sinifta cok guzel bi kiza da o devreden bi oglan asik olduydu, okulda gitmis teklif etmis salak, kiz buna soyle demis : "sana mi kaldik ulan essogluessek" oglanda tabi ne karizma kaldiiii ne baska bisi.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Aslinda guzel bir ani olmu$tur cocuk icin. Subyanlara bula$mamayi ogrenmi$tir :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 15:20 tarihinde demiş ki: said: Necromancery, 14 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: doğru dion ama sonsuza kadar acı çekemem ben[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw sonsuza kadar acı çekiceğini kim söyledi? daha pratik çözümlerde var forumu takip ettiğim kadarıyla prawler arkadaşımız bu konularda baya etkili, bence ondanda yardım alman lazım nerden vardın sea_witch bu kanıya neyse sorunu olsan gelsin icq ma çöziim yani[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bi ara ben kafaya koyduydum ucacaktim yardan asagi ciktiydim okul sonrasi 5.5 da gittiydim babam arkadaslarima sormus evde yok demis butun arkadaslar cikip beni aramislardi.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Wissy bana mesaj atmıyosan benim yazımı quote etme o zaman forum kullanmayı öğrenmek lazım ufacık yanlışlar çok büyük sorunlar çıkarabilir dikkat edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 prawler benim de sorunlarim var karsi cinsle ilgili. yardim et.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Prawler..Hoca adam a$k meselesini sana cozdurecek kadar du$tuyse onu oradan ben bile kurtaramam :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Gerçekten aşk insanı süründürüyo aşkına karşılık bulamadığı için gözümün önünde eriyen arkadaşlarım oldu dünyanın adaleti yok bu konuda malasef :( [Bu mesaj Sea_Witch tarafından 14 June 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 15:19 tarihinde demiş ki: Aci karakter yapar.. -Hadi lan ordan :)[hline]tHe Original fi$h® Icinde "Lan" kelimesi gecen bu mesajda ne senden bir alinti var ne de adin geciyor.Bence forum kullanmaktan once okumasini ogrenin.Sonra gelip rezil etmeyin kendinizi..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 15:29 tarihinde demiş ki: Prawler..Hoca adam a$k meselesini sana cozdurecek kadar du$tuyse onu oradan ben bile kurtaramam :)[hline]tHe Original fi$h® aman aman yorum yapana bakın ahah[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 15:28 tarihinde demiş ki: prawler benim de sorunlarim var karsi cinsle ilgili. yardim et.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar aşk doktorusun kendi sorununu kendin çöz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 $urada bu konuya en iyi yorum yapabilitesi olan insan benim bikerem :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Prawlera danışmak niye kötü olsun ki? ben bi kaç mesajını görmüştüm bu konuda ve aşkla ilgili sorunlar yaşamış birisi olarak gördüm o yüzden prawlerıda önerdim bu arada kusura bakma ben quoteladığını sanmıştım yanlış görmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Prawler, 14 June 2003 15:32 tarihinde demiş ki: said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 15:28 tarihinde demiş ki: prawler benim de sorunlarim var karsi cinsle ilgili. yardim et.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar aşk doktorusun kendi sorununu kendin çöz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] mum dibine isik vermez[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ema aplada bişiler yapsa ya beyler bu arada bu aşkla bi kaç topicim var ve icq den herkese danıştım nerdeyse ikizleri seviyorum ben hala açın aratın ne zamandan beri sevdigimi görün:([hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 15:34 tarihinde demiş ki: Prawlera danışmak niye kötü olsun ki? ben bi kaç mesajını görmüştüm bu konuda ve aşkla ilgili sorunlar yaşamış birisi olarak gördüm o yüzden prawlerıda önerdim bu arada kusura bakma ben quoteladığını sanmıştım yanlış görmüşüm Praw sadece sorun ya$iyor.Cozumleri bende :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 peki vermesin mum dibine ışık özel mesaj at sorununu güzel bir dille yanıtlayalım ama gidecem az sonra zaten[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Prawler bence buraya yazmalısın böylece diğer sorunlu arkadaşlarda görmüş olur ve yardımı olur mesajlarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ozelden atmiyim burdan herkes gorsun herkes faydalansin. erötik bisey degil zaten. anlasamiyorum kizlarla korkutuyorum hep reddediyolar beni. once yaklasip sonra kaciyolar kendileri.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Şişşşttt aşka derman konusunda Prawler ın üstüne tanımam...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya dinlemiyorsunuz siz beni..Prawler ne anlasin a$k meselelerinden.Evi bo$ i$te eve aticak kiz bile yok ortada :) *! cok derinden vurur *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: De-Jeavu, 14 June 2003 15:41 tarihinde demiş ki: Şişşşttt aşka derman konusunda Prawler ın üstüne tanımam...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! wissy quote yapıyorum ve bunun üstüne birşey demiyorum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 praw bak wissy bisiler diyor cozebilcek misin benim sorunumu ?[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar