Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orta son daki bi öğrencinin...

Necromancery

Öne çıkan mesajlar

said:
-Wissy, 14 June 2003 18:21 tarihinde demiş ki:
said:
Ask_Doktoru, 14 June 2003 18:16 tarihinde demiş ki:
eeee be guzeeliim, marka hede hodo paranin gostergesidir. eger senin ailende onlari alabilcek para varsa, sen onlari giymesen de karizman olur. cunku bilinir maddi durumu statusu sudur denir. bilinir yani. o zaman gercekten karizma olur, oha herifte para var herif protest takiliyo cok hos cocuk olursun. ama paran yoksa, cok iyi bi insan olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar

Iyide anlamiyorsun.Benim Nike'm var ama giymiyorum.Yani cok nadiren giyerim.Dikkatte cektirmem ustune.Muhabbetini falan yapmam yani.E bu durumda hatun ki$i nereden bilecek ben Converse giyerken Nike alacak param oldugunu?
Anlamadigim bu.

(Sadece ornek bu arada.Cogaltilabilir.)[hline]tHe Original fi$h®

naykin var dimi ? var. yok olsaydi ve olamiyo olsaydi, zaten bilinirdi. ne olur mudur bilir, mudur bilince mudur yardimcisi vs bilir hoca bilir o da ozel derste muhabbette soyler vs bilinir yani bulunur.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nereden bilinsin?
Var oldugunun bilinip bilinmedigini bile bilmezken yani olmasa nereden bilecekler?
Yani Mudurun ya da Mudur Yardimcisinin ba$ka i$i yok senin ayakkabinin markasiyla mi ugra$acak?
Buna bakildigini zannetmiyorum, hem ogretmenler hem de ogrenciler tarafindan.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 14 June 2003 18:30 tarihinde demiş ki:
abi allah icin birakun bunlari.

kizlar o kadar sinsikiii seni bir kere gorsunler, sesini bir kere duysunlar, hareketlerini bir iki kere izlesinler ne oldugun ortaya cikar...

dimi ezekiel?[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

E tamam i$te..Demekki olay senin davrani$larinda hareketlerinde konu$manda bitiyor.Babanin arabasinda degil :)[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 14 June 2003 18:55 tarihinde demiş ki:
wissy bütün yazılarını okudum topicteki...harbiden benim klonum gibisin... Bu arada,eğer kızla İYİ arkadaş değilseniz,muhabbetiniz olmamışsa çok falan sakın ola ki happatanak gel çıkalım demeyin.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın
Gelişmekte olan güzelim forumuma
Herkesi beklerim.

Bu durumda sen benim klonum oluyorsun.
Neden diye sorarsan, "imza" derim :)

Ama cikacaginiz kizla "iyi arkada$" olmaniz gerekmiyor.Bunu da unutmayin.Ama hic alakasi olmayan biriyle de beraber bir$eyler ya$amak istemeyebilir kiz.Dogaldir :)[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 14 June 2003 20:58 tarihinde demiş ki:
ezekiel ve azmonun ayni kisi oldugunu bilmeyen ilk ve tek kisi sensin sanirim :P[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

O mesajin $aka oldugunu sizin ayni ki$i oldugunuzu yakla$ik 1 yildan fazla suredir bildigimi bilmeyen ilk ve tek ki$ide sensin heralde :)[hline]tHe Original fi$h®

[Bu mesaj -Wissy tarafından 14 June 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olum varyaaa kesinlikle geç kalma yoksa benim gibi olsursun bak aslanım bende bi gıza aşığım hemde taaa okulun başından beri bi türlü götüm temedi çıkma teklif etmeye sonra başkasıyla çıktı hemide gözümün önünde var ya kafayı yedim lan sayesinde alkolik oldum sirozdan gitçem haftada 3 kez fix içiyom sırf onun yüzünden ama artık gözümü kararttım tüm ortak tanıdıklarımı seferber ettim ya olcak ya bitcek ama dieceğim şu ki sakın geç kalma benim gibi keş olup ayyaşların ud çalışını dinleyip türk sanata müziği eşliğinde anırırsın çek bunu bi yere hiç kasamadan o ana aklına neler geliyosa söle zten olacağı varsa olur
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
hadi ordan sen bi de utanmadan benim dio utan utan ! :D (aşk utanılıcak bişi diil ama..neyse quote yapmiim ilk yazısını)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...