Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aha azmodai konus birader, konus. aynen oyle.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 17:53 tarihinde demiş ki: kizlar kahvaltida espri yerler citir citir. para yoksa seker cocuk paran varsa cok tatli oglan olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Mumkunse "oglan" olmayayim ;-) $aka bir yana siniftaki populer, konu$tugunda dinlenen ki$i olmanin avantajlarini ben bizzat kendimden biliyorum.(Hava atar gibi oldu hehe :))[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 degerlendir tabi. araban olamayacak baskadir, araban yok baskadir. eger yoksa direk statun duser. varsa ayni statudesindir belki arabayi alamazsin babandan ama tamam bu benim statumde derler.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 17:54 tarihinde demiş ki: biz sana paranoyka ol diye demedik ztn :) bil diye dedik. benim cok guzel bir iliskim var... iyide gidiyor, gelecekte var gibi, ama geleceginde olmasi para ile alakali biraz. :) hani on planda degil belki ama muhtemelen yapacagim isi ve alacagim maasi bildigi icin bu arkadasim gelecege yonelik planlarini daha gercekci yapmaya basladi. bu boyledir, paraya bakan kiz kasardir die bisi yok (var kasar olanlar ama ayri bi sey o) seven kizda bir yerden sonra paraya bakar abi, turk filmi cekmiyoruz, zengin fabrikator kizi, koylu necmettini koca olarak almaz :)[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Ya benimde guzel giden bir ili$kim var.Ama $imdi boyle sizi dinledikten sonra biraz moralim bozuldu.Ne yani $imdi benim babamin arabasi olmasa cIkmIyor mu olacaktIk? Sence mantIklI mI?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 17:56 tarihinde demiş ki: said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 17:53 tarihinde demiş ki: kizlar kahvaltida espri yerler citir citir. para yoksa seker cocuk paran varsa cok tatli oglan olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Mumkunse "oglan" olmayayim ;-) $aka bir yana siniftaki populer, konu$tugunda dinlenen ki$i olmanin avantajlarini ben bizzat kendimden biliyorum.(Hava atar gibi oldu hehe :))[hline]tHe Original fi$h® oglan olursun kacari yoktur. universiteye bile gelsen son sinifa kadar erkek gozuyle bakmazlar adama aralarindaki konusmalarda hep "oglan" dir etraftakiler. boyle citir citir tam agizlarina layik cullop gibi....[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yok be.. Hep "cocuk" diyorlar.Yani yakin arkada$imdan biliyorum.A$ik oldugu ya da ho$landigi cocuklardan bahsederken "oglan" demiyor :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 simdi araban olmasaydi, maddi gelirin dusuk oldugu kanisina varilcakti. bu dogrultuda bi iki mevzu daha olsaydi, mesela ne biliim herkes tatile giderken sen hic gidemiyo filan olsaydin ya da herkes nike giyerken sen converse giyiyor ucuzundan olsaydin, ZOPPARTTTT diye statu duscektin, artik ne kadar espri bassan seker cocuk bile olamayabilecektin. statu isidir bunlar. cikmak, evlenmek icin ayni statude olman gerekir. universiteli kiz lise mezunu adamla evlenmez. universiteli erkek de lise mezunu adamla evlenmek istemez. statudur bu da bir sinif atlayinca alt siniftan biriyle olmak istemezler. haaa istisnalar var midir, vardiiiirr. ama istisnalar asla yuzde 90 tersi durum oldugu gercegini degistirmezzzzzzz....[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 wissy kız gerçekten hoşlanıyodur senden belkide bu arkadaşların kafanı karıştırmalarına izin verme zaten zamanla insan afedersin kaşarı oluyo hayatın bazı konularda o zaman daha iyi tanırsın kadınları ( kızları ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Iyide..Benim Nike'm var ama ben Converse giyerim.En bordosundan :) Ayrica lisedeyiz hoca.Kizin annesini bir iki kere gordum.Mumkunse hic gormeyeyim :) Yani benim bahsettigim ili$ki oyle uzun degil.Lisede cIktIgIm kIz ya..! Yani onunda oyle "aaa bunun statusu hede hodo" muhabbeti yaptigini zannetmem. Ayrica o ortamlardaki durum ve popularite durumlariminda babamin arabasina bagli oldugunu zannetmiyorum.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 oha azmodai konus, konus bulbul gibi sakiyosun aynen oyle. aslinda belki de kizlarin bu ANNELERI olmasa, AILELERI olmasa, bugun cok daha ozgur, cok daha kendi ayaklari uzerinde durabildigi icin parayi cok az onemseyen kizlar olabilecekti. ama su an 40-60 yaslari arasinda olan kusakta boyle yasayabilmis kadinlarin yuzdesi yuzde SIFIRA yakin oldugu icin, neredeyse tum annelerin hayati "hallice" bir beyle evlenip, mutlu bir aile yuvasi kurmak olmus, kurmuslar, ve cocuklarinin da iyi bir halde yasamalarini istedikleri icin kacinilmaz olarak halleri, davranislari, sozleri olaylar ve insanlar karsisinda yaptiklari bilincalti yorumlar nedeniyle kendi kizlarinin bilincaltina resmen PARA MEVHUMUNU ve STATU mevhumunu ASILAMISLARDIR. kiz ne kadar para dusunmek istemese bile bilincaltindan dusunur, hareketleri etkilenir.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 18:02 tarihinde demiş ki: wissy kız gerçekten hoşlanıyodur senden belkide bu arkadaşların kafanı karıştırmalarına izin verme zaten zamanla insan afedersin kaşarı oluyo hayatın bazı konularda o zaman daha iyi tanırsın kadınları ( kızları ) Ya ho$lansin ho$lanmasin.Ben bunlari mesele etmemeyi ogrendim.Ama her ili$kiye, insana bu $ekilde bir onyargiyla bakmakta hata var.Bozar insani.Paranoyak yapar.Sevgisizlik icinde kaybolur, depresyona girersin :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ha tabi bu durum seneye "Bugun cIkI$ta ben bIrakayIm seni evine kadar." dememi engellemeyecek :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 18:03 tarihinde demiş ki: Iyide..Benim Nike'm var ama ben Converse giyerim.En bordosundan :) Ayrica lisedeyiz hoca.Kizin annesini bir iki kere gordum.Mumkunse hic gormeyeyim :) Yani benim bahsettigim ili$ki oyle uzun degil.Lisede cIktIgIm kIz ya..! Yani onunda oyle "aaa bunun statusu hede hodo" muhabbeti yaptigini zannetmem. Ayrica o ortamlardaki durum ve popularite durumlariminda babamin arabasina bagli oldugunu zannetmiyorum.[hline]tHe Original fi$h® ehehe simdi conversi isteyerek giyiyosan, o karizmadir. yok ama conversi mecbur kaldigin icin giyiyosan, o sefalettir. converse yerine MEKAP giymek zorunda kalsaydin bi dusun bakalim okulda populariten ne olacakti.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: said: Sea_Witch, 14 June 2003 18:02 tarihinde demiş ki: wissy kız gerçekten hoşlanıyodur senden belkide bu arkadaşların kafanı karıştırmalarına izin verme zaten zamanla insan afedersin kaşarı oluyo hayatın bazı konularda o zaman daha iyi tanırsın kadınları ( kızları ) Ya ho$lansin ho$lanmasin.Ben bunlari mesele etmemeyi ogrendim.Ama her ili$kiye, insana bu $ekilde bir onyargiyla bakmakta hata var.Bozar insani.Paranoyak yapar.Sevgisizlik icinde kaybolur, depresyona girersin :)[hline]tHe Original fi$h® yook canim niye paranoyayla bakiyon ? ama hayatin belli bi yuzdesini bugunku toplumda bunlarin olusturduunu bil, ona gore bilgece davran. sonra sopa yemise donersin tedbirsiz olursan...[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 MEKAP ne demek bilmiyorum.O yuzden yorum yapmayayimda..I$ini bilen adam MEKAP'la da Nike ile Converse ile yaptigi karizmayi yapmasini bilir.En olmadi sosyalist, anti-amerikan-emperyalist ayaklarina yatar :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: Ama her ili$kiye, insana bu $ekilde bir onyargiyla bakmakta hata var.Bozar insani.Paranoyak yapar.[hline]tHe Original fi$h® bunu anlatmaya çalışıyorum bende ama arkadaşlar anlamıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 18:08 tarihinde demiş ki: aman dikkat kizlar pradali erkekleri bile begenmemeye basladi :P donuna kadar hilfiger giysen bile etkilenmio cogu :P[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Ya biz o donuna kadar Tommy giyenlerle dalga geciyoruz butun gun kizlarla.. Bahsettigim olay ba$ka.Lise doneminde maddiyati eger i$ini bilirsen ikinci plana itebilirsin. Ho$ tabii seninle beraber konu$urken "bencede" diyen kiz, arkada$iyla konu$urken "Ay ne guzel bu kot ya..Nereden aldin?" muhabbeti yapar ba$ka :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 18:08 tarihinde demiş ki: MEKAP ne demek bilmiyorum.O yuzden yorum yapmayayimda..I$ini bilen adam MEKAP'la da Nike ile Converse ile yaptigi karizmayi yapmasini bilir.En olmadi sosyalist, anti-amerikan-emperyalist ayaklarina yatar :)[hline]tHe Original fi$h® hihihi harbi mekapi bilmiyomusun ki boyle diyebiliyosun. zamanin mekapi bugunun lastikli koylulere tarlada calismak icin uretilen ayakkabi ayarinda biseydir. onunla birak sosyalist anti emperyalist, JOHN LENNON ayagina yatsan karizma yapamazsin...[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 $oyle diyeyim.. Maddi durumumu, giydigim $eylerin markasini vb. on plana cikarmadim $imdiye kadar.Ve hicte bunun zararini gormedim.Ne statum du$tu ne de hatunlar uzak durdu.Popularitemi de sarsmadi.Demekki lisede i$lemiyormu$ o olay :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya iyide..Dandik bir marka giymem ben oyle bir durumda.Hic markasi olmayan bir$ey giyer, butun marka muhabbetlerine kar$i(tabii ayakkabi olayini hic lafa sokmadan..(cakallik hehe)) oldugumu belli ederim.Cola'ya falan bula$araktan :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 eeee be guzeeliim, marka hede hodo paranin gostergesidir. eger senin ailende onlari alabilcek para varsa, sen onlari giymesen de karizman olur. cunku bilinir maddi durumu statusu sudur denir. bilinir yani. o zaman gercekten karizma olur, oha herifte para var herif protest takiliyo cok hos cocuk olursun. ama paran yoksa, cok iyi bi insan olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 18:17 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 14 June 2003 18:14 tarihinde demiş ki: kizlar pradali(boyle bi marka mi war yahu =) ) erkekleri bile begenmiyorlarsa, onlara durexinizi gosterin.. ya cok begenirler..ya da begenemeyecek kadar uzakla$irlar =))[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- genelde surata tokat yiosun oyle bisi yapinca.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Denemi$ bu :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezekiel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Azmo, hastanim azmo, super laflar ediyorsun valla.... azmoya +1[hline]in the name of allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 18:16 tarihinde demiş ki: eeee be guzeeliim, marka hede hodo paranin gostergesidir. eger senin ailende onlari alabilcek para varsa, sen onlari giymesen de karizman olur. cunku bilinir maddi durumu statusu sudur denir. bilinir yani. o zaman gercekten karizma olur, oha herifte para var herif protest takiliyo cok hos cocuk olursun. ama paran yoksa, cok iyi bi insan olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Iyide anlamiyorsun.Benim Nike'm var ama giymiyorum.Yani cok nadiren giyerim.Dikkatte cektirmem ustune.Muhabbetini falan yapmam yani.E bu durumda hatun ki$i nereden bilecek ben Converse giyerken Nike alacak param oldugunu? Anlamadigim bu. (Sadece ornek bu arada.Cogaltilabilir.)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ezekiel, 14 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Azmo, hastanim azmo, super laflar ediyorsun valla.... azmoya +1[hline]in the name of allah... Ya ben benim diger accountun $ifresini unutali 1.5 yil falan oldu..Off[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar