Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 eheihi o zaman demek ki universite 3 te ask bitiyo mantik basliyo.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ezekiel, 14 June 2003 17:19 tarihinde demiş ki: evet size kizlar hakkinda bilgi vermek icin romantik kisiligime burundum. eveeet kizlar ah kizlar, cok zor yaratiklardir, paraya bakarlar ne yazikki, bakmayanda cok az kiz vardir :) belki liseye giden arkadaslarimiz daha bunun farkina varmadilar ama universiteye gidince gorecek hepsi :) cok mutlu olsaniz bile ask icin beraber olsaniz bile para onemli bir etken ve gundeme gelecektir mutlaka :) iliskiniz sirf para yuzunden bile bitebilir. o yuzden napacaksiniz? derhal ii calisip deli para kiracaksiniz :P[hline]Azmo kim? Dayi kim? Neden yuzumuze vuruyorsun hemen? Neyseki lisede boyle degil daha ili$kiler :)[hline]tHe Original fi$h®
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ehehe orda bile bi miktar oyledir de siz farketmiyosunuz. simdi hepinizin ailesinde araba var. eskiden herkeste yoktu. arabasi olmayan, resmen, dupeduz, kimseyle cikamazdi. o kadar dehsetti.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Iyide ailemde araba olmasi bana 6 ay sonra yarayacak.$u an bir i$ime yaramaz.Ayrica kim nereden bilecek ailemde araba olup olmadigini?[hline]tHe Original fi$h®
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Abi sen kadınları paraya tapan insanlar gibi gösterdin nedir yani bu kadınların hiç mi duyguları yok?
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 wisi bilirler bilirleeer. sen kadin kismi ne kadar cok konusur, senin baska bir sehirde yaptigin bisey nasi kendi sehrinde hatta amerikadaki eski lisedeki kizlar arasinda bilinir sasarsin ilerde.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 17:30 tarihinde demiş ki: wissycim git bak itiraf.com'a falan :) 06 EFG 3456 plakali mavi 206 gti in sahibi, sana hastayim.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Tamam o zaman 34 E 5234'un sahibinin ya da 34 KT 322'in sahibinin ogluna hasta olan varsa yollayin bana :)[hline]tHe Original fi$h®
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 17:23 tarihinde demiş ki: Tamam para önemlidir belki ama gerçekten sevince daha doğrusu aşık olunca insan pek umursamıyo parayı dediğim gibi aşkta mantık yoktur aşık olan insan ben ilerde naparım para durumum iyi değil evlenirsem sorunlar yaşarım yada bu adamın parası iyi değil bana güzel bi hayat veremez gibi sorunları kafasında barındırmaz belki aşkın ilk ateşli zamanları geçince mantık bi nebzede olsa devreye girer ama kesinlikle ateşli bi aşkta mantık aranmaz işte benim aşkımda böyle mesela nası kadınlar para için sevmeye heves etmiş gibi yapsada erkeklerde vücutları için yaparlar ama ben vücudu için aşık olmadım diyorum yaw zaten sapıktım sapıklıgı bıraktım diorum:([hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 17:32 tarihinde demiş ki: Abi sen kadınları paraya tapan insanlar gibi gösterdin nedir yani bu kadınların hiç mi duyguları yok? olmaz olur muuu, var tabi, hem de cok. ama butun duygularini hesap/mantik suzgecinden geciriyolar. para olmadi mi tum duygular orda takiliyor.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 17:33 tarihinde demiş ki: wisi bilirler bilirleeer. sen kadin kismi ne kadar cok konusur, senin baska bir sehirde yaptigin bisey nasi kendi sehrinde hatta amerikadaki eski lisedeki kizlar arasinda bilinir sasarsin ilerde.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Lisede boyle degil.Kesinlikle garanti edebilirim.[hline]tHe Original fi$h®
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 17:30 tarihinde demiş ki: wissycim git bak itiraf.com'a falan :) 06 EFG 3456 plakali mavi 206 gti in sahibi, sana hastayim.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai $aka bir yana boylesi bizim ilgi alanimiza zaten girmiyor.[hline]tHe Original fi$h®
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Necromancery, 14 June 2003 17:34 tarihinde demiş ki: said: Sea_Witch, 14 June 2003 17:23 tarihinde demiş ki: Tamam para önemlidir belki ama gerçekten sevince daha doğrusu aşık olunca insan pek umursamıyo parayı dediğim gibi aşkta mantık yoktur aşık olan insan ben ilerde naparım para durumum iyi değil evlenirsem sorunlar yaşarım yada bu adamın parası iyi değil bana güzel bi hayat veremez gibi sorunları kafasında barındırmaz belki aşkın ilk ateşli zamanları geçince mantık bi nebzede olsa devreye girer ama kesinlikle ateşli bi aşkta mantık aranmaz işte benim aşkımda böyle mesela nası kadınlar para için sevmeye heves etmiş gibi yapsada erkeklerde vücutları için yaparlar ama ben vücudu için aşık olmadım diyorum yaw zaten sapıktım sapıklıgı bıraktım diorum:([hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw para icin sevmeye heves etmis gibi yapmazlar, severler, ama bakarlar para iyi degil. paaat kapanir kapilar. o bir onsarttir. aynen vucut da erkekler icin. notrdamin kamburu gibi bir kizla iliskiye baslar misiniz ?[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 17:36 tarihinde demiş ki: said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 17:33 tarihinde demiş ki: wisi bilirler bilirleeer. sen kadin kismi ne kadar cok konusur, senin baska bir sehirde yaptigin bisey nasi kendi sehrinde hatta amerikadaki eski lisedeki kizlar arasinda bilinir sasarsin ilerde.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Lisede boyle degil.Kesinlikle garanti edebilirim.[hline]tHe Original fi$h® tam tersine esas lise kapali dar bi ortam olduu icin daa iyi bilinir. bizim lisede de kizlarla biseylerini konusurdun sanki bilmiyomus gibi dinlerlerdi ama sonradan baskasindan ogrenirdin ki coktaaaan ogrenmis anlattiklarini senin ya da baskasinin hakkinda ehehe[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya bilmiyorlar bir$ey i$te..Nasil ogrensin ki? Sen fazla paranoyak olmu$sun.[hline]tHe Original fi$h®
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bilirler sen onlarin bildigini bilmezsin mal gorunurler. senin donunun rengini bile bilebilirler isteseler[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 la lisede ben şimdi tanımıyorum kimseyi nası yaklaşcam kızlara lo[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya sacma sapan laflari gecelim.Ciddi anlamda benim anamin babamin i$ini vb. vb. bilemezler.Ben istemedikten sonra bilemezler.Ama sen gider onun en yakin arkada$ina anlatirsan.Sonra gelip "aaa bu nereden biliyor ya?!" diyemezsin.[hline]tHe Original fi$h®
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 senin anneni babani taniyan yakin dostunuz vardir, onun tanidigi onun yakin dostu vardir, onun komsusu vardir, ya da o onun bakkalindan alis veris ediyodur, ya da lisede seni taniyan biri vardir, MUTTLAKA ogrenirler bilmemelerine imkan yok senle ilgisi olanin olmayanin.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ogrenmek istedikten sonra ogrenir.Bende ogreniyorum ogrenmek istedigim kizin ailesini hede hodosunu..Ama oyle CIA ajani gibi bir kimlige de burundurmemek lazim :)[hline]tHe Original fi$h®
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 17:45 tarihinde demiş ki: ya bak, anlamiosun... kadinlarda duygu yoktur demiyorum ama bir kiz sana deli gibi asik olsun seni deliler gibi sevsin beraber olursunuz sonra biraz zaman gecer parasiz oldugunu anlarsa birakir seni. olay budur. Dicen o tip kizlarla isim olmaz, abi anlamioosunki o tipmi degilmi, ben bi kiz taniyorum goirsen inanmazsin ooe oldugunu cok sirin cok sevimli bi kiz mantiklida. Ama guzel bir pejo gordumu otostop ceker, hersey ceker ;)[hline]hangisi daha iyi? Azmodai hehe ayynen oyle. hatta en parayi dislayan onem vermeyeni bile is ciddiye binceginde bi muhakeme yapar, eger maddi acidan gecersen iliski ilerler, gecemezsen iliski bitirilir.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 17:45 tarihinde demiş ki: ya bak, anlamiosun... kadinlarda duygu yoktur demiyorum ama bir kiz sana deli gibi asik olsun seni deliler gibi sevsin beraber olursunuz sonra biraz zaman gecer parasiz oldugunu anlarsa birakir seni. olay budur. Dicen o tip kizlarla isim olmaz, abi anlamioosunki o tipmi degilmi, ben bi kiz taniyorum goirsen inanmazsin ooe oldugunu cok sirin cok sevimli bi kiz mantiklida. Ama guzel bir pejo gordumu otostop ceker, hersey ceker ;)[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Iyi ya..Moralimi bozmayin.$imdi bende sizin gibi paranoya mi yapicam? Ya bu kiz beni ben oldugum icin degilde altimdaki araba icin mi seviyor diye.. Lise doneminde bu para vb.nin yerinde ortamdaki popularite, espri kuvveti ve okuldaki gruplar arasi guc dengelerindeki yerin var.[hline]tHe Original fi$h®
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 paraya onem vermeyen kiz kadin var midir ? VARDIR. size soyliyim mi kim oldugunu ? : HIPPILER !!! bunlardan turkiyede yoktur, olan da anca bir suretidir hippiligin. ama amerikada, avrupada, hele gercek hippi zamanindan kalma insanlari gorseniz, harbi baska bi dunyada yasiyolar dersiniz. tabi oyle aralarindan donenler yok degil. mesela Blondienin solisti vaktiyle hippi gruplarinda "Answer is blowing in the wind" hede hodo sarkilar soylemisken sonra nasi bi degisim gostermis sasarsiniz.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 17:49 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 14 June 2003 17:45 tarihinde demiş ki: ya bak, anlamiosun... kadinlarda duygu yoktur demiyorum ama bir kiz sana deli gibi asik olsun seni deliler gibi sevsin beraber olursunuz sonra biraz zaman gecer parasiz oldugunu anlarsa birakir seni. olay budur. Dicen o tip kizlarla isim olmaz, abi anlamioosunki o tipmi degilmi, ben bi kiz taniyorum goirsen inanmazsin ooe oldugunu cok sirin cok sevimli bi kiz mantiklida. Ama guzel bir pejo gordumu otostop ceker, hersey ceker ;)[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Iyi ya..Moralimi bozmayin.$imdi bende sizin gibi paranoya mi yapicam? Ya bu kiz beni ben oldugum icin degilde altimdaki araba icin mi seviyor diye.. Lise doneminde bu para vb.nin yerinde ortamdaki popularite, espri kuvveti ve okuldaki gruplar arasi guc dengelerindeki yerin var.[hline]tHe Original fi$h® ehehehe iste o gruplar arasindaki guc dengeleri, popularite hedede maddiyatin da cok yeri var. senin araban olmayivereydi ortamin "cici cocugu" olup cikardin, hepsi "ayyy cok sekersiiiiin" der kesme alirdi ama sap gibi dolasirdin ortada. ne moralini bozcan ki bozma ama mevzunun ne olduunu bil ona gore adimini akilli at diyoz.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kizlar kahvaltida espri yerler citir citir. para yoksa seker cocuk paran varsa cok tatli oglan olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya daha ehliyetim bile yokki..Ne arabasi. Ayrica bizim okulda Lise sonlar da dahil olmak uzere kimsenin arabasi ya$ geregi olamayacak(Ho$ benim seneye olacak cunku 2 sene eski okuldan kalma hazirlik var :)). Aslinda bu mesajlari okuduktan sonra bunu iyi degerlendirmeye karar verdim :)[hline]tHe Original fi$h®
Öne çıkan mesajlar