Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hos bulduk. kasarliyim biraz ama ask yarasi konusunda. bir gordum hemen daldim bu topice bi tarafimdan hala dumanlar tutuyo.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Hayir, oyle bile olsa account almak suc mu? Ya da daha once sadece okuyucu olarak takip ediyordur, boyle bir $ey gorunce mesaj atmak istemi$tir. Onyargili olmayalim.[hline]tHe Original fi$h®
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Belli. nedense hep aşk karşiti tavirlar koyuyorsun. Doktorlar degilmidir aşk ve sevgi herşeye çaredir diyen.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahhhhhhhhhh o utanc. keske gercek hayatta da buraya yazmak kadar kolay olsa.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sen baya bi tokat yemişsin doktor :( peki karşına gerçekten sevebiliceğin ( belkide güzel bi hayat kurabileceğin ) bi kadın çıkarsa onada param için benimle beraber olur gözüylemi bakıcaksın ? belkide bu bakış tarzınla hayatının kadınını kaçırıcaksın elinden
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 "Para icin beraber oluyorlar" demiyorki.. Ya gercekten anlamiyorsunuz.Ya da ya$iniz bunu goremeyecek kadar kucuk. Ama maddi durum belli bir ya$tan sonra onemli bir unsur oluyor ili$kilerde diyor.[hline]tHe Original fi$h®
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Estel_Anorien, 14 June 2003 16:52 tarihinde demiş ki: Belli. nedense hep aşk karşiti tavirlar koyuyorsun. Doktorlar degilmidir aşk ve sevgi herşeye çaredir diyen.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] soyle 2 3 tane sillik surundursun o doktorlari da bak bi daha biri ask mesk siir diyo mu[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 witch param yok ki. o yuzden abazayim. al sana bu kadar basit.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 16:56 tarihinde demiş ki: "Para icin beraber oluyorlar" demiyorki.. Ya gercekten anlamiyorsunuz.Ya da ya$iniz bunu goremeyecek kadar kucuk. Ama maddi durum belli bir ya$tan sonra onemli bir unsur oluyor ili$kilerde diyor.[hline]tHe Original fi$h® hemmm de nasil. seninle muhabbete giriyorsa, bil ki ya onceden maddi durumunu ogrenip ne is yaptigini ogrenip yanasmistir, ya da muhabbet 1/100 une gelmeden zeminini bulup sorar ne is yaptigini neci oldugunu. aski birakin, arkadasliklarda bile boyledir, hatta ciftler arasi arkadasliklarda bile boyledir. eger 2 evli cift ayni statude degilse onlar dahi bi sure sonra arayi keser.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 June 2003 16:58 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 14 June 2003 16:56 tarihinde demiş ki: "Para icin beraber oluyorlar" demiyorki.. yoo resmen öyle diyo ha para önemli unsur olabilkirde.Bütün kızlar paracıdır paraya bakar para için beraberolurlar derse ben o adamı sabaha kadar döverim çok ciddi bi şekilde yani Çünkü aynı lafı beni sevgilşim içinde söylemiş olur genelleyince bende sevgilime öyle diyen bi adamı döverim[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" sor bakalim sevgiline ilerde ben tornaci olucam ya da iyi para kazanmayip yardim derneklerinde gonullu calisicam diye ne diycek.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ama senin bu dediklerin evlenme ya da uzun sureli cok ciddi(beraber ya$amak gibi) ili$kiler icin gecerli. Onun di$inda parayi tinladiklarini zannetmiyorum.En azindan erkeklerden daha az tinliyorlar. Zaten 15-18 ya$ arasi maddiyat coook geride.[hline]tHe Original fi$h®
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 16:56 tarihinde demiş ki: "Para icin beraber oluyorlar" demiyorki.. Ya gercekten anlamiyorsunuz.Ya da ya$iniz bunu goremeyecek kadar kucuk. Ama maddi durum belli bir ya$tan sonra onemli bir unsur oluyor ili$kilerde diyor.[hline]tHe Original fi$h® eh tabiki maddi durumu iyi olan birisiyle beraber olur ( sonuçta evlenicek ve gelecek kurucak ) ama aşık olupta sırf maddi durumu iyi değil diye bırakan insanlardan bahsediyo doktor aşkın gözü kördür derler ya dogrudur aşkta mantık yoktur aşkı için çoğu şeyi hiçe sayan insanlar vardır koskoca ingiltere tahtının varisi bile aşkı için tahtı terketmiştir ayrıca yaşım 24
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 para onemli bir unsurdur demek sadece yeterli olmaz. oyle olsa, derdik ki para degisen yuzdelerle her kizin secimini etkiler. o zaman ne olurdu birini yuzde 20 birini yuzde 50 etkilerdi, sonra da bileskesi sonucu belirlerdi. ama oyle DEGIIIIIILLLL..... para ayni zamanda bir ESIK deger. yani bir iliskinin devami icin sadece para olayinin yuzdesi degil, bir esigi de var. belli bir standardi saglamiyosan iliski devam etmezzz. her kizin istedigi minimum esik farklidir. lisede pek onemli degildir. universite okuyan kizlar esigini yukseldir, mezun olanlar daha da yuksek tutar. liseden mezun olup direkt hayata atilan kizlarin esigi daha azdir para olayinda.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 17:02 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 14 June 2003 16:56 tarihinde demiş ki: "Para icin beraber oluyorlar" demiyorki.. Ya gercekten anlamiyorsunuz.Ya da ya$iniz bunu goremeyecek kadar kucuk. Ama maddi durum belli bir ya$tan sonra onemli bir unsur oluyor ili$kilerde diyor.[hline]tHe Original fi$h® eh tabiki maddi durumu iyi olan birisiyle beraber olur ( sonuçta evlenicek ve gelecek kurucak ) ama aşık olupta sırf maddi durumu iyi değil diye bırakan insanlardan bahsediyo doktor aşkın gözü kördür derler ya dogrudur aşkta mantık yoktur aşkı için çoğu şeyi hiçe sayan insanlar vardır koskoca ingiltere tahtının varisi bile aşkı için tahtı terketmiştir ayrıca yaşım 24 sea witch evet terketmistir taht varisi ama, terkettigi halde york duku olarak bok gibi paranin icinde yasadilar, statuleri dusmedi. o dul kadin adam tepetaklak olcak olsa onunla iliskiyi keserdi o tahttan inmeden zaten.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 June 2003 17:01 tarihinde demiş ki: bişi demicek tabiik,i öyle bişey dicek bi kızla birlikte olmam zaten ama sana acıyorum aşkla abazalığıda aynı kefeye koydun dur ben sana 1000 dolar para veriim git istediğin kızı s.k tööbe yarabbim ya[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" iste simdi boyle. universite 3 e yaklasirken farkli telden calarlar. cunku o zaman artik is ciddidir.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 June 2003 17:01 tarihinde demiş ki: bişi demicek tabiik,i öyle bişey dicek bi kızla birlikte olmam zaten ama sana acıyorum aşkla abazalığıda aynı kefeye koydun dur ben sana 1000 dolar para veriim git istediğin kızı s.k tööbe yarabbim ya[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" ehe iyi de bu is ask isi ciddi iliski isi. hayat kadini olayi ne ki o resmen bakkaldan sakiz almak gibi.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gordunuz mu nasi canim yanmis catir catir cevap atiyorum. dumanim tutuyor diyorum size hala. asik olan arkadas hala burda mi ? birader sen yandin, yandin, babalara geldin.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ingiltere kralı olmakla york duke`u olmak çok farklı şeyler asiller için özellikle böyle bişeyi terk etmek çok ama çok zordur ama aşk bunuda yaptırıyo insana
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 York Duke'u olayim ve dulda olsa super bir hatun versinler bana mumkunse :)[hline]tHe Original fi$h®
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aushdauhdasuhdh onlar her hafta balo, parti yasadilar, ingiltere krali devlet islerinde surunurken. para vardi gittiler bi antillerdeki ingiliz kolonisinde genel vali olarak sefahat surduler. olaydi soyle edward culsuz benim gibi, nasi tekmeyi vururdu biliyo musun o dul kadin ona.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abazanlikla para ters orantili olan iki degiskendir.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ezekiel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet size kizlar hakkinda bilgi vermek icin romantik kisiligime burundum. eveeet kizlar ah kizlar, cok zor yaratiklardir, paraya bakarlar ne yazikki, bakmayanda cok az kiz vardir :) belki liseye giden arkadaslarimiz daha bunun farkina varmadilar ama universiteye gidince gorecek hepsi :) cok mutlu olsaniz bile ask icin beraber olsaniz bile para onemli bir etken ve gundeme gelecektir mutlaka :) iliskiniz sirf para yuzunden bile bitebilir. o yuzden napacaksiniz? derhal ii calisip deli para kiracaksiniz :P[hline]Azmo kim? Dayi kim?
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ayyyynen oyle iste[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 paraya bakmayan guzel kiz, YOKTUR !!!!...[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Tamam para önemlidir belki ama gerçekten sevince daha doğrusu aşık olunca insan pek umursamıyo parayı dediğim gibi aşkta mantık yoktur aşık olan insan ben ilerde naparım para durumum iyi değil evlenirsem sorunlar yaşarım yada bu adamın parası iyi değil bana güzel bi hayat veremez gibi sorunları kafasında barındırmaz belki aşkın ilk ateşli zamanları geçince mantık bi nebzede olsa devreye girer ama kesinlikle ateşli bi aşkta mantık aranmaz
Öne çıkan mesajlar