Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ladderda bi üstümdeki elemanın ırkı göstermiyordu bi tıklıyim dedim açtım o da ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 off abi battle.net v2den herşey beklenirdi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 İlk resimdeki Benya'nın 939 galibiyeti var ikincidekinin 477. Farklı oyuncular yani. Edit: Gerçi SC2 Ranks'te aratınca Master'da Benya çıkmıyor. İsim değiştirmeden kaynaklı bir bug olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yok betadada vardı bu olay baskasının accountuyla login olabiliodun istemeden ve oynadın oyunlar onun accounta yazılıo yani istersen adamı silvera dusurebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bence sleeepin muhteşem ladder pointini bize göstermek için yaptığı kurnazlıklardan biridir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ama benim 4.tura çıktığım go4sc2 cupta 3.turda eleniyor.kötü oyuncu bu sleeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 TD)Pentagram said: ama benim 4.tura çıktığım go4sc2 cupta 3.turda eleniyor.kötü oyuncu bu sleeep asdfasdfgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Peyintine kurban... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar