Core Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bildiginiz evcil hayvan alan tatil koyu yada beach hotel turu tatil yapabilecegimiz yer var mi acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ödemeyi keçi yada koyunla mı yapıcaksın :-p *! kaçar*[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya ben internetten bakiyorum bir cogunda yok! hani cogunda olsa dedigin mantikli ama ben butun otellere tek tek tel mi acayim!sacma sapan cevaplar yerine lutfen bilen bir sey yazsin! baska bisrsey sormuyorum!YAz bitti ve ben hala tatil yapamadim!Aksiligim uzerimde kusura baklmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu arada hersey dahil paketleri olan oteller tercihimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 resort otel Kadir's[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben arastirdim zaten ancak yeterli bilgiye ulasamadim.. bilen insanlardan da bilgilerini paylasmasini istiyorum! senin soyledigini yapmasini pek ala bilirim ancak yardim istiyorum sevgili patilerden! iste bu nedenle sacma sapan!ben ne yapmam gerektigini sormuyorum! hotel tavsiyesi istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar