TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Neph: 2-3 Team V4 nEph-harpner 2-0 V4.Tt.Spartacus nEph-horroren 1-2 V4.Tt.Tempest nEph-nukestrike 2-0 V4.Tt.Shair nEph-jarax 0-2 V4.Tt.Darvin 2w2: aeron+hadzis 1-2tempest+darvin oha dencek bi maç oldu. son 2w2 replayını 891273812 kere izlemenizi öneririz,Darvinin stormları neph i turnuvanın dışına itti. Ve çek cumhuiryetinin en güçlü ekibini yenerek finale yükseldik. Finalde dostluk maçında bizi yenen sponsorumuzun ispanya temsilcisi ile oynucaz. cocukları tebrik ediyorum gerçekten süper bir maç oldu. replay pack: http://www.2shared.com/file/DxFJ-Bx_/v4_vs_neph.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 tebrikler epeyi çekişmeli geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 tebrikler...replaylere geçiyim ben hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 tebrikler walla çok ıyı gıdıyoruz ne ara yendiniz de repleri koydunuz takip edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Tebrikler çocuklar. Finale kalan ilk türk klanı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 tebrixX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 darvin stormlar ile yargilamis resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 helal olsun be . gosugamingde görmüştüm bu takımı , üst sıralardaydı. "yeniliriz lan :((" diye düşünmüştüm o sıra . vay be. bu arada türkiyede v4'den başka sc2 clanı var mı ki ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 adeks gc var da şimdilik 2 kişilik dev kadrolar ama zamanla çoğalırlar inşallah rakip olurlar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Adamlar avrupanın en iyi 7 clanı olarak gözüküyordu o sitede bizde 178 den 31 e cıkmısız.Finali alırsak büyük sükse yaparız hee avrupada. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar