Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Subroutine said: Joomlaya hakim olmak = google.com neyse sen bu kadar rage e bağlayacaksan birşey yazılmaz sana. Genç ruhlu seniAkla bak. Ona bakarsan her bok var Google'da, İnşaat Mühendisliği falan niye yapmıyorum ben. Konu ile alakalı tüm bilgileri bulurum zaten Google'da. Web tasarım konusunda temel bir bilgiye sahip olmayan hiç kimse, Joomla'yı anlayamaz. Belli bir zaman gerektirir. Muhalefet olmak için konuşma. Yapabiliyorsan free bir host bul sen yap bakalım bir joomla, görelim. Ayrıca bu bir ekip işi, tekrarlıyorum. Ben, benim için bir şeyler yazın değil; gelin Gitarinceleme.com için yazın diyorum. Hala düşünüyorum, çözemiyorum. "Sana yazacaklarına kendileri site açar yazarlar" mantığına sahip bir insan nasıl olabilir... Cidden hiç mi aklına gelmiyor 2 mesajdır söylediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gençsin heyecanlısın anlıyorum ama sakin olmayı öğren önce, sonra ben sana söyleyeyim ne bilip ne bilmediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 adam haklı bak wikiversity diye bir şey var olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Subroutine said: gençsin heyecanlısın anlıyorum ama sakin olmayı öğren önce, sonra ben sana söyleyeyim ne bilip ne bilmediğimiNe zaman bıkacaksın acaba gençsin heyecanlısın muhabbeti yapmaktan; ve tabii 0 destekle atıp tutmaktan. Merak ediyorum cidden, sakinim şu an (gerçi hep sakinim de...), ne söyleyeceksin şimdi bilip bilmediklerin hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 saldırgan olmayacaksın genç. joomlayı senden iyi biliyorumdur takma kafana biliyorum da konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 :D Neyse. Tamam, yorumların için sağol. Seni dikkate alacağım. Ben de her türlü programlama dillerini biliyorumdur... Ne kadar benzer iddialar oldu değil mi, arkasına bir destek koymayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Subroutine said: saldırgan olmayacaksın genç. joomlayı senden iyi biliyorumdur takma kafana biliyorum da konuşuyorum my dick is bigger than yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Leadman said: :D Neyse. Tamam, yorumların için sağol. Seni dikkate alacağım. Ben de her türlü programlama dillerini biliyorumdur... Ne kadar benzer iddialar oldu değil mi, arkasına bir destek koymayınca. sidik mi yarıştıralım burda ? sen hiçbir desteğin olmadan bana birşey bilmiyormuş yorumunu yapabiliyorsun ya ben de senden iyi bildiğim yorumunu yapıyorum. Aynı kapı. SENİN KURALLARINLA OYNUYORUM ADAMIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bir şey bilen adam "joomla'yı yoldan geçen adam yapar, google diye bişey var, kendi yazıyı yazar, sitesini kurar, sana niye yazsın" yorumu yapmaz. Büyük harf yazmalar falan... Heyecan yaptın sanırım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ah canım ya hala joomla kurup kullanmayı bulunmaz hint kumaşı sanıyosun ona üzülüyorum onu anlatmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ben indirgediğin seviyeye karşı çıkıyorum; yoksa az çok bu konularda bilgisi olan herkes kurup kullanabilir elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar