Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi sanırım avatarlardan (serra avatar filan gibi) sadece bi tane oluyo bi deckte. peki misal elf avatar, cleric avatar gibi kartlar da öle mi?

bringerlar da aynı kategoride mi? tişkür tenkyu.[signature][hline]your sight is a weakness...
Mesaj tarihi:
Avatar deil de legend bi deckte en fazla bi tane olabiliyo diye biliyorum avatar hakkında bi kısıtlama duymadım ama yanılıyo da olabilirim.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Avatardada sınır yoktur , Deck inize Legend koymaktada. Ama yalnız Oyunda bir tane Legend card olabilir. Eyer oyunda legend card iniz varken legend inerseniz onceden girmis olan sacrifice olur ve elinizdekini oyna inersiniz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
hatta oyunda sadece bir lagend olabiliryordu ayni anda rakibiniz icincede sizinki graveyarda bile degil oyundan ucuyordu yani lagendlari raise edemiyoruuuuk.

Degismisse bilemiyecegim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
420.5e If two or more permanents with the same name have the subtype Legend or the supertype legendary, all except the one that has been a Legend or legendary permanent with that name the longest are put into their owners? graveyards. This is called ?the Legend rule.? In the event of a tie, each Legend or legendary permanent with the same name is put into its owner?s graveyard. (If two permanents have the same name but only one is a Legend or is legendary, this rule doesn?t apply.)
Mesaj tarihi:
said:
Dralnu, 02 Eylül 2004 09:33 tarihinde demiş ki:
oyunda sadece 1 legend degil de, her legend dan max 1 tane bulunabilir oyun icinde

yani gaea's cradle dan mana alip lin sivvi acabilirsiniz :P

evet onu soylemeyi unuttum Obur legend gider derken
cardin aynisindan bahsetmistim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
-her desteye 4 den fazla olmamak üzere aynı legend/legendary dan koyabilirsiniz (land yaratık vs)
-oyuna isimleri aynı olmadığı sürece istediğimniz kadar legend ve legendary kart açabilirsiniz (yani iki farklı legend yaratık açaiblirsiniz)

kural kitabını okuduğunuzdan emin olun bunlar sorulması ayıp şeyler.. yani turnuvada sorsan direk match loss bile verebilirler :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
  • Yeni Oluştur...