Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bringer avatar legend

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Avatardada sınır yoktur , Deck inize Legend koymaktada. Ama yalnız Oyunda bir tane Legend card olabilir. Eyer oyunda legend card iniz varken legend inerseniz onceden girmis olan sacrifice olur ve elinizdekini oyna inersiniz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

senin dediğin daha çok legendary land ve legend yaratık aynı anda olabilir gibi olmuş. Yoksa iki legend yaratık aynı anda oyunda olamaz.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

420.5e If two or more permanents with the same name have the subtype Legend or the supertype legendary, all except the one that has been a Legend or legendary permanent with that name the longest are put into their owners? graveyards. This is called ?the Legend rule.? In the event of a tie, each Legend or legendary permanent with the same name is put into its owner?s graveyard. (If two permanents have the same name but only one is a Legend or is legendary, this rule doesn?t apply.)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 02 Eylül 2004 09:33 tarihinde demiş ki:
oyunda sadece 1 legend degil de, her legend dan max 1 tane bulunabilir oyun icinde

yani gaea's cradle dan mana alip lin sivvi acabilirsiniz :P

evet onu soylemeyi unuttum Obur legend gider derken
cardin aynisindan bahsetmistim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

-her desteye 4 den fazla olmamak üzere aynı legend/legendary dan koyabilirsiniz (land yaratık vs)
-oyuna isimleri aynı olmadığı sürece istediğimniz kadar legend ve legendary kart açabilirsiniz (yani iki farklı legend yaratık açaiblirsiniz)

kural kitabını okuduğunuzdan emin olun bunlar sorulması ayıp şeyler.. yani turnuvada sorsan direk match loss bile verebilirler :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...