MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bu arada Nette şunu buldum: http://www.binschi.de/Bilder/RE_A_clip.zip (3.7mb) MTV den rip lenmiş bir görüntü, RE:2 den alinma bi clip , hoşuma gitti izlemek isteyenler varsa "My name is Alice and I remember Everything..."[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 10 Temmuz 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bi de ilk film kadar teknik hatası olan bi film görmedim. Bir yığın yerde mikrofon sallanıyo ordan burdan, bazı yerlerde de kamera objektifinin etrafındaki ışığın az gelmesini sağlayan kapak gibi aparat görünüo atmosfer "0" tabii...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 RE1 şuana kadar izlediğim en iyi oyundan filme aktarım umarım re2de öyle olur.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Ouz_UFO, 10 Temmuz 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Bi de ilk film kadar teknik hatası olan bi film görmedim. Bir yığın yerde mikrofon sallanıyo ordan burdan, bazı yerlerde de kamera objektifinin etrafındaki ışığın az gelmesini sağlayan kapak gibi aparat görünüo atmosfer "0" tabii... abi dandik versiyonları çekip/alıp izliyorsunuz filme bok atıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Halfmumi, 06 Ekim 2003 06:58 tarihinde demiş ki: o hatun Fast and Furious 1 dede oynuyordu :) Çok tatlıdır kendisi bu arada harbi reklam gibi olmuş...rezil fragman :p ama film dağıtacak sanırım... Aşk-sevgi gibi öğelerinin bulunmadığı deli film di :) (gene vardı aşk ama geçmişte :P) beklemede kalalım bakalım şimdilik..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] o hatun swattada oynuyor sanırım :D[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Raid3r, 11 Temmuz 2004 01:41 tarihinde demiş ki: said: Ouz_UFO, 10 Temmuz 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Bi de ilk film kadar teknik hatası olan bi film görmedim. Bir yığın yerde mikrofon sallanıyo ordan burdan, bazı yerlerde de kamera objektifinin etrafındaki ışığın az gelmesini sağlayan kapak gibi aparat görünüo atmosfer "0" tabii... abi dandik versiyonları çekip/alıp izliyorsunuz filme bok atıyorsunuz sinemada da seyrettim aynıydı :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 euheu dandik sinemalarda seyrediosunuz sonra bok atıosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 reklam gibi resmen ya off off milla[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 harbi ilk izlediimden biliyorum. milla açılıp saçılıyodu, gorunmedik yeri kalmıyordu, ve de oradan buradan mikrofon sarkıyordu. sonra kamera heryükseldiğinde ekranın üstünde bir jelatin oluşuyordu. jelatin değil tabi de işte bi şeyler oluyodu :)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ne zaman cıkıcak bi bilqisi olan varmı ?..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [*|*|*|*|*|Yapim aşamasında|*|*|*|*] [Bu mesaj rexx tarafından 02 Eylül 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 10 eylulde amerikada gosterime giriyo turkiyede ne zaman bilmem ama en son fragmani izledim jill ayni oyundaki jill inanilmaz benzemi$ ama nemesis hic olmami$[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar