hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bir arkadaşım yüzmeyi bıraktı ve şuan yürürken bile kemikleri ağrıyor bir anda sporu kestiği için sanırım. kemikleri çıtlıyor sürekli. bir kaç ilaç almış sanırım ama bunun yanında kalsiyum mu bilmiyorum ne gerekiyor ama ekstra alabileceği bildiğiniz kemikleri kuvvetlendirecek bir şeyler varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 eklemleri köpekbalığı kıkırdağıyla tarzı bişi güçlendiriodu sanırım bi araştır o tarz şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bende eklemler için jelatinin çok faydalı olduğunu okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 eklemler için methyl-sulfonyl-methane(msm) kullananlar var ama hiç denemedim. araştırın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 chondroidin-glucosamin fln takviyeler var eklemleri güçlendiren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 doktor ve süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 eklem bora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kalsiyum, süt takviyesi ve de yemeklerin çorbaların içine katılmış kemik suyu. bu bana doktor tavsiyesiydi. kasaptan alınan kemik etiyle beraber kaynatılıp çorbaya neyin katılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bi de kemik çıtlamaz eklem çıtlar... Kıkırdaklar ligamentler pek de herşeyi kalsiyuma bağlamamak lazım bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 teşekkürler dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Maedhros said: eklemleri köpekbalığı kıkırdağıyla tarzı bişi güçlendiriodu sanırım bi araştır o tarz şeyleri kesinlikle bu. türkiye de var mı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Var geçen başka bir ürüne bakarken görmüştüm: http://www.veganaturel.com/online/product_info.php?cPath=32&products_id=53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar