Odeon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Yeni monitorum bozuldugundan (samsung p2270) laptopu kendi monitoruyle kullaniyordum.bugun servisten aldim monitoru bagladım laptopa fakat eskiden kullandıgım 1920.1028 cozunurluge birturlu getiredim.bu cozunurlukte monitor sanki kucukmus gibi desktop disari tasiyor,mause ile saga sola gidince kayiyordu goruntu.driver filan kurup denedim.coklu monitor seceneginden goruntuyu bu monitore ilet filan yaptim ama bu arada monitore sadece desktop resmi gidip ikonlarda gozukmemeye basladi.kurcalarken ayarlari laptopun monutoru devre disi birakip deneyim dedim.goruntuyu iyice kaybettim.simdi windowsta hic goruntu yok ama seslerden oturum acildigini anliyorum. Guvwnli kipte acip bakayim belki geri yukleyebilirim diye denedim ama dosyalari isleyip oyle kaliyor.acilmiyor guvenli kip. Elimde sadece kurtarma komut sistemi kaldi .format atmadan kurtarma konolundan birseyler yapabilmem mumkunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bahsettigin cozunurluk olayi monitorun o cozunurlugu desteklememesinden kaynaklanir. farkli bir monitor mu verdiler acaba? diger sorunu da windows cdsiyle acarak cozebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 laptop acilmama olayini cozdum simdi. g. kipte acilmiyodu bende en son calisan ayarlarda ac dedim acildi alet. biraz kasinti bisiler var ama acildi simdi. tek sorun buyuk monitore goruntuyu duzgun bi sekilde atmak kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 monitor destekliyor abi zaten ilk acildiginda monitor 1920x1080 cozunurlugu desteklemektedir ayarlar icin bla bla diye kendiliginden yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ati allah belani versin ya. adamlar ekran karti yapiyor sonra support vermiyor. x2300 mobility var katalist kullanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 laptopun cozunurlugu 1920x1080 yapabildim ama mointore verince goruntuyu ayni laptopta buyuk geldigi gibi goruntu monitorede buyuk geliyo mause ile saga sola gidince kayiyor bosluklara.yani monitor fit yapmiyor cozunurlugu. kafayi kiracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 nvidia ya da ati ekran kartında farklı ayarlar var, şimdi isimlerini hatırlayamıycam, intel için olayın adı kimbilir nedir, temelde scaling denen olay ekran kartının monitöre göre scale etmesiyle ilgili. bazı laptopların bioslarında da gordum benzer ayarlar. Scaling gibilerinden bi kelime arıycaksın ayarlarda. Eğer laptop ekranında ekran sağa sola kayıyorsa olay ilginç, ama her halikarda ekran kartı sürücü ayar programında var bu tür sorunlara çözümler, ama nokta atış yapamıyorum ezberden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ah olsa yapicamda dedigim gibi benim ekran kartinin catalist destegi yok hicbir ayar yapamiyosun. ati radeon mobility x2300 ekran karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 eski versiyonunu kullan catalystin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 adamlar support vermiyorlar yaptiklari karta.nasi oluyo anlamadim ama yok katalist filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 eski versiyon catalystlerde olması lazım support x2300 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yok yukletmiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 buda videosu daha aciklayici olabilmek icin. videoyu cekerken aklima geldi.monitorun bilgi ekranina gelince 1280x1024 diyo bu herifler duzgun tamir edemedimi acaba ya. aradim ama haftasonu kapalilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Neymis tam olarak dert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ubuntu live cd ya da live usb indir, onunla ac. ayni sekilde monitoru baglayip dene. yine ayni sorun oluyorsa monitorunde sorun var. yok olmuyorsa monitor driveri bulmaya calis. catalyst'in de dogru versiyonunu ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 4 laptop denedim win xp win7 ayni sey oluyor. bugun yine goturcem servise :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar