Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buraya da açayım(Yaz okulu sorusu)


Subroutine

Öne çıkan mesajlar

Subroutine said:

Şimdi arkadaşlar benim okuduğum üniversite garantiyle anlaşmalı ve yaz okulu için kayıt yaptırırken gidip bankamatiğe yada şubeye değil okulun özel olarak açtığı kampüs içindeki şubecik:S aracılığıyla görevli olan insanlara paraları yatırıyoruz.

Geçen yaz ben şahıs olarak kayıtta bulunamadım ve bir arkadaşımdan rica ettim ve vekalet verdim. O da bizim bir asistana gitmiş(ben örgün öğretimim o ikinci öğretimlere bakan asistana gitmiş) ve hoca buna bir hesap numarası vermiş arkadaşın buraya yatırsın parayı hallederim demiş. Ben yatırdım parayı, fakat mesela ödenmesi gereken rakam 148.80 ise ben 149 yatırdım. hesap numarası da üniversitenin öz gelirleri hesabına kayıtlı(dekontta öyle yazıyor) dekontumu aldım faxladım orjinalini de hala saklıyorum.

Neyse işte arkadaşın konuştuğu hocayı aradım ben sizinkine bakmıyorum dedi ben dedim hocam böyle böyle bir de fazla yatırdım 20 kuruş dedim olmaz o neyse o kadar yatırıcaksın falan dedi.

Ben arkadaşı geri aradım dedim hoca böyle böyle dedi, o da gitti bu sefer benim kaydıma bakan asistana yaptırdı kaydı sorun çıkmadı. Fakat aklıma takılan nokta şimdi orda otomatiğe bağlamış gibi alıyolar dekontu yapıyorlar kaydı yolluyorlar geri. Bir kontrol falan yok. Ben de bu dönem mezun olacağım. Acaba bu benim mezun olurken başıma bir iş açar mı ?
Ya da mezun oldum diplomayı aldım ilerde bi gün başıma bir sorun çıkarır mı ?

Gidip sorayım diyorum fakat kaşınmış mı olurum acaba. Ne dersiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...