DreDD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 [b]Turnuva Chartı - Öncelikle kısa kısa kendinizden bahseder misiniz? [/b] Waradmiral : Merhabalar. Adım Eren Memişoğlu , 26 yaşındayım , bahçeşehir üniversitesi elektrik bölümünü bitirdim. Starcraft 1 milli takım kaptanlığı yaptım ve starcraft 2'dede clanbase'de milli takım kaptanıyım. Daha önce wcg 2003te korede bulundum ve 2vs2 'de türkyieyi temsil ettim. Starcraft 2'de esl exp türkiye ligini 2.ci bitirdim , ogz esl kupasınıda 2.ci bitiridm. Son düzenlenen community cupta ilk 4'e kaldım ve genelde turnvualarda ilk 4'ten aşağı derece aldığımı hatırlamıyorum. . Bilgisayar teknolojileri , elektronik ve gaming'e gönül vermiş biriyim. Tempest : Necdet Bilmen,team V4.Tt,genellikle ladderda oynuyorum :) Vendetta, Tempest, Waradmiral, Pentagram - HWA Trilogy Tour'da Starcraft 2 oyununda finale kalan iki v4 oyuncusu olarak neler hissediyorsunuz? İlk 3 sırayı komple v4 ekibinin alma ihtimali var gibi görünüyor :) Waradmiral : V4 Takım kaptanı olarak bundan gurur duyoyorum. Ne kadar iyi oyuncuları bünyemize kattığımızı daha iyi anlamış bulunuyorum. Tempest : Evet büyük olasılıkla ilk 3 V4 olucak gurur verici birşey [sm=naughty.gif]- Peki etkinliğin tümü hakkında neler düşünüyorsunuz? Waradmiral : Türkiyede starcraft 2 turnuvaları düşündüğümden dahada ileri seviyede oldu. Hwa'da bu turnuvalardan en önemlilerinden birinin organizasyonunaimza attı. Turnuvanın ödülleri oldukça tatminkar. Tempest : Açıkçası WOW catalysm cıktıktan sonra sc2 nin tr de bittiğini düşünmüştüm neredeyse hiç online oyuncu kalmamıstı ama gecen ay turnuva yağmuruna tutulduk resmen sizin organizasyonunuzda community i teşvik eden güzel adımlardan biri umarım devamı gelir.- Eğer takip ettiyseniz HWA'nın forum sitesinde, bundan sonraki etkinliklerin ilk hedefinin Avrupa olacağı duyuruldu. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Waradmiral : Bundan sonraki etkinlerleride dört gözle bekliyor olacağım. Tempest : Zaten sadece Türkiye genelinde bakarsak olaya çok birşey ifade etmez amerikalı oyuncular bile sırf avrupadaki turnuvalara girmek için farklı hesaplar alıyor sizinde aynı bakış açısına sahip olmanız sevindirici :) - Kısa soru turumuza geçersek; - En zorlandığınız maç? Waradmiral : Bu soruya beklenilmeyen bir cevap vereceğim. En çok zorlandığım maç 1.ci turdaki smasla scrap stationda oynadığım protoss versus zerg maçıydı.Evde değildim bir internet kafedeki başka bir turnuvada idim ve o maçın oynanması gerketiği için kafeden oynadım. Şartlar benim için olumsuzdu ve maça hata yaparak başladım. Çok geri düştüm , maçın dönmeyeceğinden emindim ama bir şekilde colossus , stalker sentry armyimle son bir atak yapıp maçı çevirmiştim.O maçı nasıl kazandığım konusunda halen bir fikrim yok. Beeswaxle oynadığım çeyrek final maçlarıda zorluydu o maçlarında hakkını vermem gerek. Yarı finalde ise beklediğimden daha olumlu maçlar oldu. Stratejilereim çok yerinde işledi ve yarı finalden finale çok zorlanmadan geçtim. Tempest : Spartacus ile oynamadan önce gergindim ve ilk maç çok zor geçti .- Turnuvanın pozitif sürprizi ? Waradmiral : Turnuvanın en büyük süprizi kesinlikle bloody'nin swarmı yenmesiydi. Bloody'nin ne kadar underrated bir oyuncu olduğunu tekrar gördüm. Kendisini bu açıdan tebrik ediyorum. Kendi oyunu hakkında çok mütevazi olmasına rağmen kendisi çok iyi bir oyuncu diye düşünüyorum. Tempest : Benim açımdan sugosuyla karşılaşmamam brackette :P - Turnuvanın negatif süprizi ? Waradmiral : Bazı oyuncuların maçlarını kaçırması ve maçlarına çıkmaması. Tempest : Yarı finalde takım arkadaşımla karşılaşmış olmam :( (spartacus) - 3.lük maçının galibi kim olur? Spartacus mü Bloody mi? Waradmiral : Kesinlikle tahmin edilemez bir maç diye görüyorum. Spartacusun en iyi oynadığı maçı terran vs terran. Bloody'de macro game oynamayı beceren bir oyuncu tvt'de oldukça başarılı. Açıkçası 2 oyuncunun şansınıda %50 - %50 görüyorum. Takım arkadaşım olarak spartacusun kazanmasını istiyorum. Fakat bloody'e de oyuncu ve insan olarak saygım çok büyük açıkçası taraf tutmatka ve tahmni yapmakta zorlandığım bir maç bu soruyu es geçsem daha iyi olur :) . Tempest : Spartacus - Ödüller yeterli düzeydemi? Waradmiral : ilk 3'e verilen ödüller oldukça güzel. Özellikle ekipmanlar çok kaliteli. Keşke her turnuvada bu tarz ödüller verilse. Tempest : Gayet tatmin edici ^^ - Bu ortamda bu etkinlikler devam etmeli mi? Waradmiral : Kesinlikle devam etmeli. Starcarft 2 şuan çok popüler . Gsl gibi turnuvalar tüm dünyada ses getiriyor. Türkiye içinde de bu tarz turnuvalar olmalı. Tempest : Kesinlikle evet - Finaldaki rakibiniz hakkında ne düşünüyorsunuz ve finalde kendinizi favori görüyormusunuz? Waradmiral : Canlı yayınlanması oyuncular üzerinde baskı yaratır. Çok tecrubeli olmama rağmen bende bu baskıyı hissedeceğim. Sponsorlara ve bu turnuvayı organize eden herkese teşşekkür ediyorum. Tempest : Benim açımdan kolay olmayacağı kesin hem zorlandığım bir match up hem de waradmiral iyi bir oyuncu.- Final maçı ve 3.lük maçı canlı olarak yayınlanacak yarın akşam. Neler hissediyorsunuz? Kısa soru turuna geçmeden önce son sözlerinizi alalım. Waradmiral : Türkiye'nin en iyi terran vs protoss oyuncusu karşısına çıkıyorum. Kendisiyle community cup turnuvasında gruplarda karşılaşıp 2-1 kazanmıştım ama o bu maçtan çok farklı olacak. Rakibim beni artık daha iyi tanıyor. Tempest bana karşı favori olarak çıkıyor ve ben bu maçta underdog pozisyonundayım. Dezavantajımı avantaja çevirip rakibin hatalarını değerlendirmem gerekiyor. Tanınan ve tecrubeli bir oyuncu olduğum için rakibim üzerinde piskolojik olarak üstün geldiğimi düşünüyorum. Bu da maçı dengeliyor diye düşünüyorum. Kendisine bol şans diliyorum ve yenilsemde üzülmeyeceğim bir oyuncu olduğunu belirtmek istiyorum. Tempest: TSL etkiliğinde bol bol maclarımızın streamlenmesi sebebiyle çok heyecanlanacağımı sanmıyorm ilk başlarda baya sıknıtı çekmiştim.Son olarak takımımızın sponsoru ve turnuvanın sponsorlarından Ttesports'a bize sağladığı ekipmanlardan dolayı ve Trilogy Tour'a desteğinden dolayı teşekkür etmek istiyorum :) Röportaj için arkadaşlara teşekkür ederiz. Özellikle Eren'e kısa cevapları için ayrıca teşekkür ederim. [sm=evilol.gif] Üçüncülük ve final maçı 5 Şubat cumartesi saat 19:00 da buradan Uğur "Dominus" Ülger tarafından canlı olarak yayınlanacak ve anlatılacak, takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 oyman tecrübeli olduğundan heralde çok iyi konuşmuş yalnız tempest kısa kısa cevaplar vermiş :(. daha fazla şey okumak isterdim ben şahsen. tempest ile ilgili bi ara tur-1 de anlatılan sc1 geçmişini bir de kendi ağzından duysak çok iyi olurdu. başarılı bir röportaj. tebrikler, teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 brakcette sugosuyla karşılaşmamam yazıcaktım yanlıs yazmışım pardon (: röportaj esnasında craftcuptaydım aynı zamanda adam çirkefin teki çıktı admine falan şikayet etmiş bekletiyo diye onlara laf anlatmaya uğraştım bi yandan kısa cevaplar için kusura bakmayın T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi adam craftcup ta maçına yetişmek için öle cevap vermiş.:D tabi yinede geç kalmış turnuvadan kicklenmiş heahhhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 güzel organizasyon güzel röportaj güzel bi finalle bitmesi dileğiyle:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 neyse ya burda olduğun sürece daha çok röportaj yaparlar senle :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 pentagram bizim maç gosubette açılacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bet leri açtım ben,adminlerin onaylamasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yes açtırdım V4.TtSpartacus vs Bloody http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/91302 V4.Tt.Tempest vs V4.Tt.WarAdmiral http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/91301 betleyin anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 3.cülük maçı başladı. Huunda yorumcu. http://www.own3d.tv/live/18812 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Huun live comment said: Bu mapte (Scrap staton) söylenecek fazla birşey yok , banshee veya viking drop denenbilir. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Huun live comment2 said: "Starcraft enterasan bir oyun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sunu demeye gelmistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 çarpışan viking oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Son maç efsane oldu sparta ile bloody arasındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Maç iyiydi harbiden , gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Gerek heyecandan gerekse bu tarz oyanamya alışık olmadığımdan son maçta baya hata yaptım ama en azından güzel bir maç izletebildiysek buna sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 _Spartacus_ said: Gerek heyecandan gerekse bu tarz oyanamya alışık olmadığımdan son maçta baya hata yaptım ama en azından güzel bir maç izletebildiysek buna sevindim :) iptal olan 2. maç ve sonrasında yapılan 2. maçı izledim iyiydin şampiyon. ve genel soru 3. maçı nereden bulabilirim o.O? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 harika maclar izledik. casting de bir o kadar iyiydi. agzınıza saglık. stream i daha iyi yapabilirsek cok güzel olacak. 1024/256 ile takılmalar yasadım.umarım çözeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Stream bence de iyiydi baya, takılmalar oldu elbet ama o da artık olacak o kadar, görüntü kalitesine göre çünkü yine iyiydi yani yayın, görüntü ortalama üstü kaliteliydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 şu ana kadar gördüğüm en kaliteli streamdi görüntü açısından , ama kalite biraz fazla geldi takılmalar oldu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Evet, daha az kasacaksa kalite 480p olarak yeterli olacaktır kanımca. Bu kadar yüksek kaliteye gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 480p candır, fiyat/performans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Spartacus arkadaşıma teşekkür ederim maçlarından dolayı.Organizasyon ve ödüller harika.Ayrıca emeği geçen caster / web admin ve bir çok emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bloody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar