SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bide son videonun başını izledim. Müjtadcığımın sözleri hiç ayıp değil adamın yaptığı ayıp, ahlak dışı fln. İkisi de ahlak dışı, nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Rasim ozan kütahyalı... bu adamın televizyonda ne işi var ya ahahahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hacım yılmaz özdil süper geyik adam yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 televizyonların açık ara en salak adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 adam "kral çıplak" diyor bu koyun sürüsü de "neden" diye sormak yerine abilerinin önderliğinde güdülüyorlar.. -arkadaşım sen enden bizim hakkımızda böyle dedin? -çünkü.. işte o "çünkü"nün sonrasında anlatılacaklar bu abilerin işine gelmediğinden olay bu noktaya geliyor ben bir tane çünkü vereyim size, 2 dönemdir tek başına iktidarda olan parti sosyal devlet yapısını oturtmak yerine halkı "muhtaç" duruma düşürdüğü için, hadi önceki hükümetlerede "neden yağmadını lan?" desek "aramızda fikir/rant birliği oluşmadı" derler.. e sen 2 dönemdir tek başına iktidardasın, çıkarsana sosyal reform yasalarını? yeşil kartların gerçekten ihtiyaç sahipleri tarafından kullanıldığını tespit etmek için illa hastaneye mercedesle gelen bir yeşil kartlının ortaya çıkması mı gerekiyordu? protesto doğal bir hak ama ne için protesto ettiğini bilmeden yapıyorsan bu şovdur, bu baskıdır yiyorsa çıksınlar "bakın bu kadar yol yaptık"ları gösterip müttahitlik yetenekleri değil de sosyal hakların doğrudan verilkmesini sağladıklarını göstersinler.. son anayasada engellilere çeşitli haklar getirdikleri gibi yargıyı bağımlı hale getirdiler.. denk midir bu? yiyorsa aynı anayasayı madde madde referanduma soksalardı.. çok mu zordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bide rasim midir nedir ne susmaz bi adammış lan. Müjdat da iyi kıvırmış. OF TÜRK SİYASETİ ALLAH BELANI VERSİN sahadhadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kapak cuk diye oturunca, akpli gencler tedirgin olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 BabacumMostors said: adam "kral çıplak" diyor bu koyun sürüsü de "neden" diye sormak yerine abilerinin önderliğinde güdülüyorlar.. -arkadaşım sen enden bizim hakkımızda böyle dedin? -çünkü.. işte o "çünkü"nün sonrasında anlatılacaklar bu abilerin işine gelmediğinden olay bu noktaya geliyor ben bir tane çünkü vereyim size, 2 dönemdir tek başına iktidarda olan parti sosyal devlet yapısını oturtmak yerine halkı "muhtaç" duruma düşürdüğü için, hadi önceki hükümetlerede "neden yağmadını lan?" desek "aramızda fikir/rant birliği oluşmadı" derler.. e sen 2 dönemdir tek başına iktidardasın, çıkarsana sosyal reform yasalarını? yeşil kartların gerçekten ihtiyaç sahipleri tarafından kullanıldığını tespit etmek için illa hastaneye mercedesle gelen bir yeşil kartlının ortaya çıkması mı gerekiyordu? protesto doğal bir hak ama ne için protesto ettiğini bilmeden yapıyorsan bu şovdur, bu baskıdır yiyorsa çıksınlar "bakın bu kadar yol yaptık"ları gösterip müttahitlik yetenekleri değil de sosyal hakların doğrudan verilkmesini sağladıklarını göstersinler.. son anayasada engellilere çeşitli haklar getirdikleri gibi yargıyı bağımlı hale getirdiler.. denk midir bu? yiyorsa aynı anayasayı madde madde referanduma soksalardı.. çok mu zordu? arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 rasim ozan can ataklı tartışması canlı http://www.bedavatvizle.com/beyaz-tv/ can ataklı demokrasiyi anlatıyor rasim ordan bağırıyor HRANT DINKİ ÖLDÜREN AHMET KAYAYI ÖLDÜREN ERTUĞRUL ÖZKÖKÜN YAZILARIRIDIR diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 okumayacakki abi adam. aptal bi smiley yada video koyup pişkinliğe vuracak en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 fikriyle zikri uyuşmayan bir adam, rasim ozan kütahyalı. gevezelikten başka bir nanesi yok. bir kendisinden bir de nazlı ılıcaktan nefret ederim. (rasim ozan şu anda beyaz tv de...pırt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi kapağı falan yok. Evet çok salak akp seçmenleri var, biçoğunu gördüm. Çok salak chp seçmeni de var, onu da gördüm. Mhp ona keza. Salak seçmen hepsinde var. Ama sen yani aptal lafını hepsine yedirmeye kalkarsan, müjdatın ensesine şaplak atıp dönmesine fırsat vermeden poposuna tekme konduracak kadar iyileri de vardır. Ben x partisinin seçmeni hakkında çok fena şeyler hissedebilirim ama bu benim hissetiklerimi ülkenin en büyük kanallarından birinde yayınlanana bi programda dalga geçer gibi söylememin hoş olacağı anlamına gelmez. Bunlar ekranlara mal olmuş, bikaç neslin hafızasına kazınmış kişilikler. Bu insanların bu üslup takınmaları çirkin bişey. Herkes sevmediğinin aptal olduğunu düşünebilir. Uygun ortamda dile de getirir. Ama yeri ve zamanı hoş olmamış işte. Olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi tamam da bir kere başa getirirsin eyvallah mumudun vardır.. ama ikinci kere hele ki daha fazla oy artışıyla başa gliyorsa.. onlar için kötü bir haberim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi seçim olmadan da düşünebilir yani elbette, de 5 seçim onlar da gelse üslubun çirkin olduğu gerçeğini değiştirmez yine de. Benim derdim takındığı tavırla. Hayır sonrasında bide kıvırmış abi, o da çok kötü. Bu arada yılmaz özdil konuşurken enter yıldız enter yıldız kullanmıyor, allahtan o iyi ehüeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dündar kıvırmak istedi diye kırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hayır en son koyulan videoda da bariz kıvırmış. Dündar zaten kıvırmak zorunda adam ne yapsın, programın dümeni elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kıvırmasa kapatırlar kanalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi. .adam yanlış bir şey demedi.. "aptal" işte akp seçmeni.. bildiğin "aptal".. sen kral çıplak demezsen nesyi sorgulayacak bu dingilelr? hani sırf "bu adam niye bizie böyle bir şey dedi?" diye sorgulamadıları için aptalın karesi hatta ya insan bir durur düşünür "napıyorum? neredeyim?" kendini yada çevresinden gelen tepkileri sorgulamatyan adam apytaldır.. kendisini savunamayacak kadar gabidir. bana dese biri ben düşünürüm.. sorarım yani "kardeş nedir alıp veremediğin hayırdır?" diye.. çünkü ya ben bir şeyi yanlış anlamışımdır ya da karşımdakine yanlış aksettirmişimdir akp çözüm odaklı bir hükümet değil ki gençlik kollrı da öyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok daha neler bu ülkede demokrasi hak ve eşitlik...oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kıvrak düşünmek için özgür bir beyin gerekiyor yalnız. sinirlenen insan.. ehehe.. komik bişi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bu memlekette bir halt olmayacağı zaten oradan belli.. araştırmadan incelemeden irdelemeden hemen atar yapan millet.. ben çevremdekine anlatıyorum ki o da gitsin başkasına anlatsın "neden" diye sorsun belki bir işe yarar belki birşeyler fakedilir diye ekliyorum ama nerdee bu arada seagle a değil genel halkın tabanındaki tutuma öfkemi kusuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 üstü kapalı geçiyorum keza biliyorsunuz üstünü örtüp söylemezseniz anında kapatıyorlar. son videoyu zihniniz özgür izleyin. çok komik gelicek yalnız. 1:50civarı falan.. süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ferda yıldırım kimse çok başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 BabacumMostors said: hani sırf "bu adam niye bizie böyle bir şey dedi?" diye sorgulamadıları için aptalın karesi hatta birisine aptal dedin. ihtimaller: 1- adam gerçekten aptal; ama sen bi aptalın birisinin demesiyle aptallığının farkına varacağını düşünecek kadar gerizekalısın. 2- adam aptal değil, normal ve kendisine aptal diyen birisini dikkate almıyor. 3- ? bu arada gerizekalısın diye sana demiyorum, bu aptal-göbeğini kaşıyan-cahil vs yakıştırmalarına genel bir cevap. bu arada çözüm odaklı hükümet istiyorsun anladığım kadarıyla ve siyaset gibi herkesin beklenti ve yorumlarının farklı olduğu bir konuda lafa "salak bu akp seçmeni" diyerek giriyorsun. çözüme bu kadar odaklanmış olman gözlerimi yaşarttı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar