Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Heyecan yaptınız di mi ? O değilde sıkıldım artık millet gene açtı başlıkları iron maiden geliyor, bon jovi geliyor. Ulan yeter kaç yıldır bekliyorum para biriktirip, sonra o parayı harcamaktan, kendi çapımda enflasyon , deflasyon yaşayıp duruom. Ciğerimi dağladı şu 2 grup biri Radiohead , biri Pearl Jam. Niye gelmiosunuz olm, kokuoz diye mi gelmiosunuz, terör mü ne, cevap verin bi halt yazın web sitesine şundan gelmioz diye, ulan full çekicek konser dioz, son 5 yılda verdiğiniz en büyük konser olur dioz hala yunanistan a kadar gelip geri dönüonuz malmısınız, danamısınız cevap verin bana bişiler söleyin, blogunuz da yazın. Haberdar edin anasını satayım. Haberi olan, bu konserlerin olma ihtimalinden haberi olan da yazsın gene para saklamaya kasmayım.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 raydohead ne ya, genç kızları ağlata ağlata prim yapmış grup sdf yok lan bi dk bunlar mıydı onlar?
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ne güzel işte ağlasın abi genç kızlar onlar genç kızları ağlatio, biz ekmeğini yioruz.
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 pearl jam'e lafım yok da radiohead tırt bir grup
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bi dakka kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlaşmazlar mıydı ? Ağlatma nereden çıktı ?
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Aluriel said: offf geldin mi gene sen economics bana mı dedin bunu ? yaptığım yorumdan bir başkası olduğumu nerden çıkardın birşeyi beğenmeme hakkım yok heralde başkasına benzetilmeden
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hmm özür dilerim o zaman direk benim yazdığımdan sonra görünce bana denmiş olarak algıladım :)
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 postların çok ofansif bence biraz daha üslubu düzgün şeyler yazabilirsin
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 biraz kavgacı postlar olduğunu kabul etmelisin
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kavgacı post atacak olsam kapıdan kovuyorsun bacadan geliyor adama bak derdim
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 benim başkası olduğumu ima etmen bile ayrı bir kavgacılık havası veriyor
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bişey ima ettiğim yok yahu benim. nerden çıkarıyosun
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 çok ilginç ya nerden çıkardın öyle bişey ima ettiğimi. alla alla merak ettim şimdi
Öne çıkan mesajlar