SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Arkadaşlar bana lütfen kenshin manga 97-102 (yani 97-98-99-100-101-102) sayılı mangaları nereden bulabileceğimi söylermisiniz hikaye yarım kaldıda heyecandan patlayacam Site verirseniz sevinirim torrent veya dc++ olmasın ikisinide çözemedim. Ama irc veya http olursa çok sevinirim hatta bir ark iyilik yapıpta e-mailime atarsa mutluluktan kuzu ryu sen çekerim :-p e-mailim: [email protected] yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Viktor Kenshin'in tamamını KaZaa'dan indirmişt. Bir KaZaa'ya bak derim. Ayrıca 100lerce megabyte lık bir dosyayı nasıl olacak yahoo'nun sağladığı mail alanına sığdırıcaz di mi ? :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 o altı bölüm en fazla 20 mb eder gibime geliyor yardımın için saol[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind [Bu mesaj Vicious tarafından 02 Eylül 2004 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar