kendindendesenli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bakındım ama forumda göremedim. benden bir katkı olsun, levni yılmaz: "tales of the mere existence"ın yaratıcısı.bence, gayet güzel karikatürleri ve animasyonları var.Bir zamanlar, neden doğru dürüst bir Türk animasyoncu yok diye internette gezinirken, youtubeda videolarına rastlamıştım ve beğenmiştim; yalnız olmadığımı görmek de ayrıca mutlu etmişti. tales of mere existence youtube-tales of mere existence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 videolarının bazılarını hatırladım da abi yuh yani bu kadar mı dandik bir site tasarlamış kendine? onun haricinde videolar iyi, karikatürler eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kendindendesenli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 evet,videoları daha güzel...yine de, "eh" biraz hafif kaldı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben de beğendim. baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kitabını internetten sipariş etmiştim. imzalayıp göndermiş :) bir de kapağın iç kısmına fesli bir adam çizmiş. türkiyeye dair bu mu kalmış aklında merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 değişik bişe, sevdim.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar