kendindendesenli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bakındım ama forumda göremedim. benden bir katkı olsun, levni yılmaz: "tales of the mere existence"ın yaratıcısı.bence, gayet güzel karikatürleri ve animasyonları var.Bir zamanlar, neden doğru dürüst bir Türk animasyoncu yok diye internette gezinirken, youtubeda videolarına rastlamıştım ve beğenmiştim; yalnız olmadığımı görmek de ayrıca mutlu etmişti. tales of mere existence youtube-tales of mere existence
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 videolarının bazılarını hatırladım da abi yuh yani bu kadar mı dandik bir site tasarlamış kendine? onun haricinde videolar iyi, karikatürler eh
kendindendesenli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 evet,videoları daha güzel...yine de, "eh" biraz hafif kaldı gibi :)
KingV Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kitabını internetten sipariş etmiştim. imzalayıp göndermiş :) bir de kapağın iç kısmına fesli bir adam çizmiş. türkiyeye dair bu mu kalmış aklında merak ediyorum :)
Öne çıkan mesajlar