Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 evet nintendo DS Lite arıyorum,fiyatı makul olsun,temiz olsun,hafıza kartı da olsun,netten indirilen oyunları çalıştırsın filan. sıkılmış bi kenara atmış olan kişilere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 lite'si yok normali var bende olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hmm normallerin ekranı çok karanlık diye biliyorum,ama güzel bi fiyat söylersen düşünürüm tabi,oyalanmalık alacağım için fazla para baymak istemiyorum,başka masraflarım da var malum. cihaz ne durumda,pili ne kadar gidiyor,kozmetik ya da teknik bi kusuru var mı,satarsan yanında neler veriyosun vs daha detaylı bilgi verebilir misin acaba? fotolarını da görebilirsem süper olur :D bir de en önemlisi netten indirilen oyunları oynatıyor mu,çok anlamıyorum ds'ten. detaylı öm pls,beklemedeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gittigidiyordan satın aldım,konu kilitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar