LordSul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bunlar ilk denemelerim...231527615 foto içinden sadece bu 2si güzel çıkmış Yukarıdaki fotoyu 22 Ağustos gecesi çektim...Biriki resmin birleştirilmesi ile son haline geldi... Aşşağıdaki ise 2 Ağustos tarihinde çekildi.. Fotoları teleskoba monte ederek çektim. [signature][hline]SUL Weaponsmith -LOD-[Bu mesaj LordSul tarafından 01 Eylül 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj LordSul tarafından 01 Eylül 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj LordSul tarafından 01 Eylül 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj LordSul tarafından 01 Eylül 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj LordSul tarafından 01 Eylül 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj LordSul tarafından 01 Eylül 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben de acılmıyor ? istersen www.photobucket.com[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kendi harddiskinden internete resim koyamazsin ... internette biryere upload etmen lazim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 :) deneyim dedim..demek olmamış...:( Kusura bakmayın, bu konuda biraz acemiyim..boşuna konu açmış olduk... Hemen upload ediyorum... [signature][hline] SUL of Eclipse --LEGION of DOOM- Master Weaponsmith Master Rifleman [Bu mesaj LordSul tarafından 02 Eylül 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Puahaha olaya bak resimler çıkmadı propertiesden urliyi aliim dedim tarayıp tam kopyalıycaktım, o da ne?! "F:files falan dio lan bu" tepkisini verdim ROFL :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 valla nabiyim abi ilk defa böle biseye giriseyim dedim böle oldu..:) Acemilik işte Rezil kepaze olduk..:) :P[signature][hline]SUL of Eclipse --LEGION of DOOM- Master Weaponsmith Master Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 neyse önemli değil de www.photobucket.com a at işte[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar