mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 selamlar.yeni makine yaptım.win 7 ultimate 64 kurdum.wow a giremiyorum.cache wtf yı aklıma ne gelırse sildim.repair yaptım.1gb download yaptı.açıyorum girmeye Çalısıyorum şöyle yazıyor.there was a problem logging in this account.you may not have a world of warcraft game attached to yuor account,or you may be logging into a region diffrent from the one you created the account in.if you continue having trouble plase contact customer support. NE YAPMAM LAZIM??? Eski makine yanımda şu an rahatça girip oynayabiliyorum.yeni makineyle giremiyorum.yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yazdığın uyarıya göre olayın win7 64bitle alakası olmaması lazım. Battle.net hesabında wow hesabı yok diyor. Ya da önceki bilgisayarında farklı bir kıtanın sunucusuna bağlanarak oynadıysan, yeni bilgisayarda da o değişikliği yapman gerekebilir, config.lua'nın içinde mi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 çalışan bilgisayardaki wow klasörünü direk kopyalamayı dene yeni sistemine. repair çalıştırmışsın bekli US versiyonuna geçmiştir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 2 makine yanyana duruyor su an masamda.eski olan win 7 32 bit ultimate.yeni aldıgım makine win7 64 bit ultimate.32 bit eski makineyle gşrşyorum oyuna.yeni olanla giremiyorum.aynı wow u kopyaladım yeniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Valthon said: çalışan bilgisayardaki wow klasörünü direk kopyalamayı dene yeni sistemine. repair çalıştırmışsın bekli US versiyonuna geçmiştir oyun deneyecegim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Dün Windows 7 32bit versiyonunu sildim ve Windows 7 64bit versiyonunu yükledim. Wow klasörünü format atmadığım diske kopyalamıştım ve hiçbirşey değiştirmeden oyuna rahatça girdim... Sende olan şey bununla alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü dün yaptım dediğim gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar