npexception Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Arkadaşlar selamlar, Pre-Order ile başlayıp ama 2 hafta sonra WOW'a geri dönmüştüm. Warhammer'a geri dönmek amacıyla account'umu aktifleştirdim. Açıkcası oyunda hiç arkadaşım olmadığından, Türk oyuncuların hangi server ve varsa guildde toplandığını merak ediyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
npexception Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ek olarak, Forumda bazı guild topiclerini gördüm tabii ki, ancak hala aktif olup olmadıklarını da merak ediyorum.
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aktif guild yok zannedersem türk oyuncular oldu bitti azdı zaten bu oyunda. şuan herhangi bir türk oyuncu bulabilir misin onu da bilmiyorum açıkçası.
Herifcotr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 valla hocam nornda bir guildimiz var, çoğu oyunu bırakmış durumda, ben de 2 hafta oldu guilde katılalı, akşamları 3-4 kişi aktif oluyo bilgin olsun burdaki nickimden oyundada ulaşabilirsin:)
Hao Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 norn destroda " one night stand " diye bi guild vardı sanırım.
Öne çıkan mesajlar