Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mr_Hand said: o arkadaş biraz saçmalamış yalnız. sorunun diğer taraflara sıçraması, sata II'nin sorunlu olduğunu söylemesi falan... iyi de sata II sorunlu zaten?
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 E hala satıyorlar. Bu bahsettiğiniz 1155 soket anakartlarsa eğer. Ben pek anlamıyorum i7-2600k düşünüyorum, i7-950 anakarları pahalı diye. Şimdi piyasada bir sürü 1155 soket anakart var bunlar arızalı olduğu halde mi satıyorlar? Birde anlıyacağım şekilde sorayım bu chipset 6 ne oluyor? 1155 soketle alakası varmı? 1366 soket anakartlar sağlam mı i7-950 almak için vs? Bide Nisan demişler 2 ay bekliyecekmiyiz i7 işlemci takacak düzgün anakart alabilmek için pc kurmak için vs?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ya eski chipsetli i serisi işlemci destekleyen anakartlarda problem yok. ve evet halen satıyolar. alırken hangi ürünlerin sorunlu olduğunu bilmen gerek.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 O kadar da değil ya. Anakarlar gümlemiyor aslında. Olan sadece sata2 portlarının iptal olması. Sata3 portu kullan bir sorun çıkmaz. Ha dersen ki sata portu lazım bana bolca, al bir sata 2 controller pci-e kart, 8 tane, istediğin kadar disk tak. Ne uğraşacağım diyenler beklemekten başka çareniz yok... :P
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Eski anakartlardan alsam yazık mı olur? Bu yeni anakartlarımı beklemeliyim sizce? Zaten tüm parçaları bimexten indirimli alacaktım indirimleri kalktı. Hatta hardda sata3 tü onunda indirimi kalkmış elimi neye attıysam :D Bilsem sata3te problem olmuyor atlardım alırdım hepsini. Neyse beklemeye devam belki yine indirime girerler bu sefer saldırıp alacam :D
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 fiyati bozuk diye ucuzluyorsa alalim biz de bozuklardan nasi olsa degistirecekler toplayip arizali mallari
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bende var ama sorun yok gibi sata 2 ye 2 adet 2 tb lık disk bağlı bi sorun yaşar mıyım ilerde acaba ?
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 zaten ileride sorun oluyormus eger o modellerden revisionlardan ise
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ya ben gittim notebook aldım ama fan sesi normal notebookalrdan fazla. İşte o sistemi o soğuturmuş diğer notebooklarla karıştırma dendi falan. Ama o sesi kasa değilde notebooktan alınca koyuyo bana. Rahatsız ediyor. Eski kasam borozan gibi ötüyor ama sırf kasa olduğu için koymuyor. Şimdi beklemedim kampanyaya da kapıldım diye cezam tüm parçaları bimeksten toplamak olacak. En azından hediye çekine çevircekler yarın yoksa bimeksten bile toplayamıyordum. Fakat i7 2600k işlemcisi yok. Ve dikkat ettim 1155 soket anakartta yok. Sizce onlarda gerimi göndermiş bu anakartları. Yeni anakartlarımı bekliyorlar? Çünkü bimekse kaldımda. i72600k'yıda bu yeni anakartların gelmesini bekledikleri için mi satmıyorlar acaba? Bunalıma girdim arkadaş oysa sevmiştim leptobu bu fan sesi olmasaydı :(
Öne çıkan mesajlar