kiddo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ya sunucuya giremiyorum ya ben ya sunucu yawaş. Zaman aşımı hede hödö yapıyo. neyse sabır... :)[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Valla sınırlı herkese diye açmamıştım.. Ama yinede yavaş olmaması lazım. Sendedir sorun şu an 22 kişi sömürüyor sunucuyu...[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 çekmediyseniz ayçayı mutlaka çekin[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 "Ayça - Yıkılıyo" çok gereksiz bi parça.Yani harbiden YUH.Önüne gelen kaset çıkartıyor.Bende çıkartıcam. BuBu Ballısesli Yemiş - Nazlıma Haberimi Vermişler KLEEEE LEEE KLEEEEEE LEEEE HELE LOOOOYYY OBBAARREYYY BuBu : Abi Selamın Hello.Nbr abi?Nasıl yeni imaj? Yapımcı : EHE HEHE HÖHÖEEE züpper. BuBu : Okéy babs the kenk kralsın. Yapımcı : Lo!Ulea!O ne lo?Köfür felan mı ettin ulean kırooo.. BuBu : Suxsun dostum ya.Bak şarkı seslendircem şimdiikk.. KRELLEEEYYY KREEELLEEEYY HELE LÖÖÖ LÖÖ LÖÖ KİRABİİMM[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 TAY TAY TAY Hatta[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Öne çıkan mesajlar