HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aynı dı 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaslar telden yazıyorum evdm denedm bios pilini söktum taktım rapleri çıkarıp taktım gene aynı görntu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ilginç cidden. sustum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aynı topicten iki tane mi var hala uyuyomuyum yoksa bilemedim. diğer tarafta söylenilenleri denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaslar bn gne teldn yazıyorm gne olmadı gne olmadı naabsam görüntüyok naba bilirim bi akılvern lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yaptinmi bilmiyorum da bi tane ekran karti bul arkadaşlarindan falan onu tak dene, sonra gel bidaha yaz bakalim ne oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 arkadaslar gne tldn yazıyrm problemi bulamadım hala aynı hata ya dvm sizce power sup tn olablrmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhan_sga Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 psu marka ve kaç watt olduğu bide vga nın modelini yazabilirmisin bi arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar