HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaslar telden yazıyorum evdm denedm bios pilini söktum taktım rapleri çıkarıp taktım gene aynı görntu yok
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aynı topicten iki tane mi var hala uyuyomuyum yoksa bilemedim. diğer tarafta söylenilenleri denedin mi ?
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaslar bn gne teldn yazıyorm gne olmadı gne olmadı naabsam görüntüyok naba bilirim bi akılvern lütfen
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yaptinmi bilmiyorum da bi tane ekran karti bul arkadaşlarindan falan onu tak dene, sonra gel bidaha yaz bakalim ne oldugunu
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 arkadaslar gne tldn yazıyrm problemi bulamadım hala aynı hata ya dvm sizce power sup tn olablrmi
serhan_sga Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 psu marka ve kaç watt olduğu bide vga nın modelini yazabilirmisin bi arkadaşım?
Öne çıkan mesajlar