Osso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Efendim selamlar nakliyesi çok masraflı tuttuğu için komple bir evin içinde olan herşeyi satıyorum.(bulaşık makinesi ve buzdolabı hariç). Yastık çarşaftan televizyon koltuk vs. ine kadar. Bi liste yapacağım şimdi neler var neler yok için yavaş yavaşta foto eklemeyi düşünüyorum gelip görmek ellemek dokunmak isteyen varsa ev maslakta pm ile ulaşılırsa açık adres ve telefon numaramı veririm konuşuruz. 2 adet tekli koltuk turuncu renkli 1 adet 2 kişilik turuncu ekoseli koltuk açılıp kocaman yatak oluyor. 1 adet L şeklinde lacivert koltuk açıldığı zaman 3 kişinin rahatça yatabileceği bir hal alıyor 1 masa ve 4 adet sandalye ahşap renginde 1 adet 2 kişilik yatak ve baza (ölçülerini yazarım bi ara) Yorganlar çarşaflar ve yastıklar 6lı yemek seti(büyük tabak küçük tabak ve kase) 1 adet beyaz renkli ikea sehpası büyük olanlardan 1 adet ikea lambası 1 adet çamaşır makinesi 1 adet ağırlık sehpası ve 100kg ağırlık 1 adet mikrodalga Büssürü çatal bıçak ve bardaklar 1 adet katı meyve sıkacağı 1 adet ketıl 1 adet tost makinesi 2 damacana su(erikli+pompası hediye) 1 adet ipek dokumalı beyaz halı 1 adet siyah ikea uzun koridor halısı 1 adet siyah ikea kısa halı 1 adet masa lambası 1 adet ikea avizesi falan filan fiyatlar için daha bir fikrim yok gelinir konuşulur görülür ise daha net olunacaktır tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ağırlık sehpası ve 100 kg ağırlığa talibim,fotolarını görmem mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Resim görebilirsek çok iyi olur. Ben de L koltuğa talip olabilirim duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 benim de arkadaş taşınıyodu bugün, sorayım bi lazım mı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 osman nereye yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 keşke elektronik aletlerin marka/model yazsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fotolar fotolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ss or didn't happen felsefesine devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 satıldı hepsi tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar