HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaşlar yaklaşık 4gün önce çanakkaleden bursaya geldim pc yide getirdim emektar msı6600 ekrankartım var sizce sorun nedir bn yanmış oldugunu düşüüyorum birde pcı ex 16x veri yolu olan anakartıma herhangibi pcıe 16x ekran kartı takabilirmıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kabloları iyice kontrol ettin mi? ekran kartın taşıma sırasında slotta gevşemiş olabilir. çıkar oraları bi üfle tozu falan gitsin sonra tak dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 takarsın. başka ekran kartıyla yda monitörle deneme şansın varmı? onboard ekran kartı varsa mesela anakartın üstünde onla dene bakalım sonuç ne olacak. he bide kartı söküp tekrar takmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 6600 baya emektar olmuş, artık yandıysa üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar