VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yaa arkadaşlar benim bir arkadaşım var. Kayıt işlerine son günlerine bırakmışda. Şimdi koşuşuyor etrafta. Bir (yada iki. İki iki) sorum var. 1)Bu Güzel sanatlar bölümlerine kaydolmak için hangi belgeler gerekiyor? 2)kayıt tarihleri 3 Eylül'de bitiyor değil mi? Doğru olmasını umuyoruz :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ikinci söylediğin doru sanırım. ben de bir arkadaşımdan duymuştum ama haberin olsun.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hmm. Güzel biri onaylandı en azından. (Bizde öyle biliyoruz da... Tedbir) eee birinci soruyu bilen yok mu??[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 okula telefon açıp sorun en iyisi o. mümkün olduğunca çabuk belgeleri toparlayın olmadı okulla konuşun çok sert davranacaklarını sanmam en fazla biraz laf yiyip ön kayıt tarzı bişiler yaptırırsınız.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Öne çıkan mesajlar